са регистрирали рекорден брой ежедневни смъртни случаи от през последните

...
са регистрирали рекорден брой ежедневни смъртни случаи от през последните
Коментари Харесай

Рекордна смъртност от COVID-19 в САЩ и пик в заболеваемостта в Германия

са записали рекорден брой ежедневни смъртни случаи от през последните 24 часа, сочат данни на университета Джонс Хопкинс.

3998 смъртни случая са регистрирани за 24-часовия интервал, а броят на новозаразените е 265 246, оповестиха от академичната институция, съобщи Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

записва съвсем 32 000 нови случая на COVID-19 за ден. По данни на Института Робърт Кох, броят на новооткритите случаи на инфектирани с ковид в Германия през миналия ден се е нараснал с 31849. Според института през последните 24 часа в страната са умряли 1188 пациенти с доказана диагноза COVID-19.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Новият вариант на ковид SARS CoV-2 (VOC) към този момент е открит в...

Общо от началото на епидемията в Германия са регистрирани 1 866 887 случая на зараза и 38 795 смъртни случая. Общо са се възстановили над 1,4 милиона души, съобщи БГНЕС, базирайки се на РИА Новости.

Припомняме, във, където първо стартира разпространяване на мутиралия по-заразен вариант на ковид, в сряда бяха регистрирани над 1000 смъртни случая в границите на 28 дни след позитивен тест - най-високата цифра от април., че лечебните заведения са претъпкани с заболели от COVID-19. По думите на ръководителя на здравните управляващи там Вин Дивакар, до 19 януари може да не доближават близо 1500 кревати за общи и пациенти в тежко положение, а при най-лошия сюжет дефицитът може да бъде 4 400 кревати. Такава е обстановката там, макар, ускорените доставки на имунизациите Pfizer / BioNTech и Oxford/AstraZeneca, от които повече от един милион души към този момент получиха първа доза.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Шефовете на лечебните заведения в Англия се борят за болнични кревати, защото повишаването на случаите на коро...

Междувременно разгласи, че мутиралият вариант на ковид е към този момент в 22 страни в Европа.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР