С яйца беше изпратена от Враца зам.-министъра на здравеопазването Жени

...
С яйца беше изпратена от Враца зам.-министъра на здравеопазването Жени
Коментари Харесай

Яйца по Жени Начева след среща с врачански медици

С яйца беше изпратена от Враца зам.-министъра на опазването на здравето Жени Начева . Тя беше тук с цел да показа новият изпълнителен директор  на МБАЛ " Христо Ботев "   и да изясни на личния състав по какъв начин ще върви изплащането на забавените заплати. Днес ще бъде преведена заплатата за февруари, в края на май - заплатата за април и по този начин ще остане единствено една не платена – тази за март.

Само със заплати нещата тук няма да се оправят, отвърнаха я присъстващите на срещата медици. Проблемът с недоокомплектоването на отделенията с фрагменти си остава, липсват медикаменти, спрени са телефоните. Няма кой да поеме незабавни случаи “.

Начева изясни, че са в одени следващите договаряния с кредитори, с цел да не запорират всеки месец сметките на болничното заведение. „ Затова ви апелирам да се върнете по работните си места и да изпълнявате отговорностите си обикновено “, моли зам.-министърът.



„ Аз не съм тук, с цел да се карам с вас “
, изясни Начева, само че предизвика присъстващите с въпроса, къде са били, когато в продължение на години задълженията на болничното заведение са се натрупали, тъй като самата тя не е отговорна. „ А къде е било Министерството през това време, откакто е получавало доклади за положението на всеки 3 месеца “, реагираха лекари.

На излизане от залата недоволни с лужители хвърлиха по зам.-министъра яйца.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР