С вяра в магията на новото начало Александра Арабаджиева се

...
С вяра в магията на новото начало Александра Арабаджиева се
Коментари Харесай

Александра Арабаджиева показа новия

С религия в магията на новото начало Александра Арабаджиева се впуска в поредна връзка. Милионерската дъщеря разгласи обществено, че в живота й има мъж . Без капка терзания Александра пусна малко видео в мрежата по какъв начин се целува с млад, хубав, атлетичен юноша. Според мълвата той също се занимава с конен спорт. Наследницата на олигарсите Маринела и Ветко Арабаджиеви дотам се впуска в връзките с новия, че си разрешава да го запознае с щерка си. Момиченцето е от брака й със сина на алкохолния необут Миню Стайков - Стайко.

Няколко фотоси в обществените мрежи издават топлите връзки сред Саша и половинката й. Освен че към този момент публично е показан пред семейството, младежът отделя огромна част от времето си на детето на избраницата си. Двойката постоянно върви на разходки в планината, а по-голямата част от дните им минават край плевнята, както самата Саша разкрива. Брюнетката има богато любовно минало и точно поради проблемите, свързани с него, тя не издава самоличността на новия.

Дълго след развода си със Стайко Стайков Саша не си разрешава да споделя интимни детайлности от персоналния си живот. Клюките по неин адрес я свързват с редица сътрудници от конния спорт и още толкоз богаташки синчета. Арабаджиева обаче не удостоверява публично нито една връзка. До този миг. Макар и частично, тя засвидетелства пред света, че е щастлива и държи на новата си обич.

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР