С всеки изминал ден 5G мрежите стават все по-разпространени в

...
С всеки изминал ден 5G мрежите стават все по-разпространени в
Коментари Харесай

В 5G мрежата ни могат да се достигнат скорости над 1000 Mbps - Тодор Ташев, А1 България

С всеки минал ден 5G мрежите стават все по-разпространени в България. През 2020 година проработи първата мрежа от ново потомство у нас, а за малко бе свършена извънредно доста работа, тъй че технологията към този момент е безусловно в ръцете на потребителите. От екзотична тематика, която „ чакаме някой ден да стане действителност “, новите мрежи към този момент са услуга, която употребяват хиляди хора. Последните вести към 5G на A1 научваме от най-подходящия човек за това – старши шефа „ Мрежа и услуги “ в телекома, който показа с нас настоящите неща, случили се в последните месеци. Той повдига малко завесата и за това какво можем да чакаме в идващите месеци.
Тодор Ташев стартира своята кариера в А1 преди повече от 20 години като инженер съоръжения. През годините минава поредно през няколко управителни позиции, свързани с развиване и поддръжка на мрежата. През февруари 2011 година поема поста шеф „ Мрежа за достъп и транспорт ”, а от октомври 2016 година е старши шеф „ Мрежа и услуги “ и член на Лидерския екип на А1. Днес той ще е нашият гид в света на 5G мрежата на А1. 5 G в 75 града, 50% от популацията на страната навън
Телекомът развива мрежата от пето потомство в България с доста бързи темпове. През ноември са покрити регионите с най-голяма централизация на бизнес в София и огромна част от Бургас, споделя с нас Тодор Ташев, старши шеф „ Мрежа и услуги “, А1 България. До края на март телекомът към този момент има построена 5G мрежа в над 75 града и курорта, с което се обезпечава покритие на 50% от популацията на страната навън. За облекчение на потребителите се предлага и на уеб страницата А1.bg, където те могат да ревизират дали в тяхното обитаемо място към този момент могат да се възползват от високата скорост и ниското времезакъснение на мрежата на А1 от пето потомство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР