С водосвет за здраве и успех коалиция ГЕРБ-СДС във Видин

...
С водосвет за здраве и успех коалиция ГЕРБ-СДС във Видин
Коментари Харесай

С водосвет за здраве ГЕРБ-СДС започна предизборната си кампания във Видин

С водосвет за здраве и триумф коалиция ГЕРБ-СДС във Видин откри предизборната си акция. В катедралния храм „ Св. вмчк Димитър Солунски” претендентите за народни представители бяха благословени от Видинския Митрополит Даниил, който прикани за примирение и единство в името и за добруването на българския народ и страна.

„ Ще поставим старания по време на акцията да достигнем до повече хора и дружно да потърсим отговори и решения на всички въпроси, които тревожат и вълнуват жителите на Видинския край”, разяснява лидерът от гражданската квота на обединението Росица Кирова.

„ Ние можем, знаем по какъв начин и сме подготвени да отдадем старания и време. Ние сме по-силни от хаоса, от безпорядъка, които настъпиха в страната и можем да ги преодолеем. Трябва да се погрижим за своя дом и район. Затова би трябвало да сме дружно и обединени от обща цел”, уверени са претендентите от Отбора на Видин - листа с номер 32.

„ Надявам се след тази акция да имаме устойчиво ръководство. На страната ни е нужно държавно управление, което може да взема решения и да носи отговорност за тях. Последните пет месеца бяха тежки. Страната ни беше вкарана в безвремие и обърканост. Подобна безнаказаност е непостижима за България”, добави госпожа Кирова.

Този месец вторият по величина храм у нас „ Св. вмчк Димитър Солунски” ще означи своя храмов празник, който е и нравствен празник на град Видин. Дни преди да се закълне като депутат в 45-ото и след това заместник-председател на 46-ото Народни събрания, госпожа Кирова постави оптимални старания за обезпечаване на обилни средства за незабавен ремонт на храма. През месец април т.г. с нейна помощ тогавашният министър председател Борисов се ангажира да окаже помощ и Министерският съвет гласоподава 950 920 лeва за спасяването на катедралния храм.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР