С водосвет, отслужен от Врачанския митрополит Григорий, бе дадено начало

...
С водосвет, отслужен от Врачанския митрополит Григорий, бе дадено начало
Коментари Харесай

Тони Йорданов направи първа копка на модерна кооперация във Враца /снимки/

С водосвет, отслужен от Врачанския митрополит Григорий, бе обещано начало на строителството на нова кооперация във Враца.
Инвеститор в нея е водещата строителна компания от Мездра "Инертстрой-Калето ".
"Знаете, че влагаме главно в Мездра, само че имаме вяра в развиването на целия район. Бяхме закупили този имот преди време и в този момент взехме решение да изградим кокетна кооперация. Тя ще е втората ни във Враца и четвъртата общо, дружно с двете в Мездра. Новият блок ще включва 25 жилището и 2 магазина на партерния етаж. 10 подземни гаража ще бъдат предоставени за улеснение на притежателите, а към всеки апартамент има мазе. Общата застроена повърхност е 2500 кв.м. и е много по-малка от тази на хотела и винарския комплекс, тъй че имам вяра, че ще се оправим за по-малко от година ", съобщи притежателят на компанията Тони Йорданов.
Архитектурният план е дело на арх. Данаил Дилков, а кооперацията се намира на бул. "Васил Кънчов ", близо до митницата.
Модерно и качествено строителство подсигуряват от вложителя. Първата копка на обекта бе направена от мъжете във компанията - Тони Йорданов и Цанко Петков и синовете им Цветан, Стефан и Данаил, които завъртяха кирката и демонстрираха, че са подготвени да поемат контрола над бизнеса.
По-нежната част- съпругите - Надя и Краса, имаха достойнството да разбият шампанското, с цел да върви обекта безпрепятствено.
Церемонията приключи с коктейл и тостове за триумф на начинанието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР