С вода от България са изкъпали легендарния холивудски актьор Робърт

...
С вода от България са изкъпали легендарния холивудски актьор Робърт
Коментари Харесай

Изненада! Робърт де Ниро се къпе с българска вода

С вода от България са изкъпали именития холивудски артист Робърт де Ниро в Гърция. Той е дошъл в Солун в началото на седмицата, а във вторник е бил първият му снимачен ден. 

По сюжет е трябвало да вали пороен дъжд, само че времето в южната ни съседка е към този момент лятно, а и по прогноза не се предвиждала и капка да падне през идващите дни. Заради това продуцентът Моше Диамант е заел няколко водоноски на терен.

Вместо да употребява локални, той е закарал български, какъвто е и съвсем целият екип на продукцията. Камионите са със софийски регистрационни табели, рапортуваха пред " Телеграф " туристи, които са били на еднодневна екскурзия до Солун и са станали очевидци на подготовката за първите фотоси на Де Ниро.

Водоноските са били паркирани в центъра на града и свързани с машините за дъжд, инсталирани на снимачната площадка.

Българин е зает за персонален водач на звездата по време на уговорката му във кино лентата " Тенекиен боец " в Гърция. Оказа се, че това е индивидът, возил и супермодела Наоми Кембъл в София преди седмица.

Самият Сашо се похвали в обществените мрежи, че към този момент е взел от летището Робърт де Ниро, който е бил по джапанки и с здравна маска в ръка, и го е закарал до хотела да си почива до вечерните фотоси. През това време нашият водач е взел от самолета и основния воин във военната драма – Скот Истууд. Синът на именития Клинт Истууд е дошъл по къси гащи и фланелка, обут в сандали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР