С влязло в сила съдебно решение на Окръжен съд –

...
С влязло в сила съдебно решение на Окръжен съд –
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия удари Квиц, отне му незаконно имущество за над 300 хил. лв.

С влезнало в действие правосъдно решение на Окръжен съд – Враца напълно е почетен иск на КПКОНПИ против Цветомир Ценов - Квиц от Козлодуй и свързани с него лица. В изгода на страната е отнето нелегално добито имущество в размер на 311 677.29 лева
Производството против Квиц е почнало след обвиняване от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група. Проверката на КПКОНПИ е открила обилни несъответствия в имуществото на лицето.
Въпреки изказванията на Ценов, че е бил на трудов контракт във компанията на брачната половинка си, както и че е теглил банкови заеми, съдът е приел причините на Комисията, че има доста противоречие от над 250 000 лева сред имуществото и чистия приход на лицето. Оценителните експертизи, направени в правосъдната фаза на производството, са възприети от Оценка за съвместимост – Враца, като способени и обосновани.
Уважената искова молба включва лишаване в интерес на страната на парични суми, урегулирани поземлени парцели, неподвижен парцел – автомивка и прилежаща към нея сграда, паричната стойност от обезщетение на лек автомобил Audi Q7, както и товарен автомобил „ Мицубиши “.
Цветомир Ценов е наказан да заплати и правосъдните разходи по делото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР