С видеообръщение Камбитов изразява сърдечната си благодарност към всеки от

...
С видеообръщение Камбитов изразява сърдечната си благодарност към всеки от
Коментари Харесай

Д-р Ат. Камбитов с рекордна подписка: Близо 4000 благоевградчани подкрепиха кандидатурата му като независим кандидат за кмет на Благоевград

С видеообръщение Камбитов показва сърдечната си признателност към всеки от подписалите се за доверието и откровената поддръжка

Независимият претендент за кмет на Благоевград Атанас Камбитов се записва за присъединяване си в приближаващите локални избори. Той влиза в кметската конкуренция с рекордната поддръжка на близо 4000 благоевградчани, които се подписаха и направиха допустима регистрацията му. С видеообръщение Ат. Камбитов показва сърдечната си признателност към всеки от хората, декларирали поддръжката си за него:

" Здравейте другари, откровено желая да благодаря на всеки от вас, тези близо 4 000 индивида, които с подписа си направиха допустима регистрацията ми като самостоятелен претендент за кмет. Уверявам ви, че в действителност ще бъда самостоятелен кмет, ще завися само и единствено от вас и съм сигурен, че със взаимни старания ще създадем Благоевград по-добро, по-хубаво място за бизнес, за живот, съвременен европейски град, с положителни вероятности ".

В обръщението си кандидат- кметът съобщи, че до няколко дни ще показа програмата си, която не съдържа празни обещания, дадени единствено на хартия, а съответни решения на проблемите, съответно финансиране и съответни периоди. Програмата му е резултат от изчерпателен разбор на проблемите в Благоевград, систематизирани в няколко съществени групи:

- Слаба и недобре развита локална стопанска система, което води до безработица, по-ниско заплащане, по-нисък стандарт, по-слаба покупателна дарба, миграция към региони с по-силна стопанска система и следващо обезлюдяване на града.

-Липсата на вложения, не построената индустриална зона, връзката сред бизнес и обучение, …

-проблеми в инфраструктурата - дупки по улицата, неналичието на положително асфалтово покритие, неприятни поправки на тротоари, междублокови пространства занемарени, неща, които би трябвало да се вземат решение всеки ден.

-проблемите с чистотата, сметосъбиране, сметоизвозване, депонирането, контейнери, озеленяване, проблеми с образоването, културата, безстопанствените кучета, свлачището към м.Бодрост връзките сред Благоевград и селата...

" Мостът към Покровник можеше да бъде построен за половин година ", безапелационен е претендентът за кмет Ат. Камбитов, който е убеден, че решенията, които той дава в програмата си са изцяло действителни и изпълними. Направеното от неговия екип в предходния му мандат е очевидно и блестящо доказателство за това, че проблемите са решими при добра организация и добър експертен екип, какъвто има и е потвърдил, че работи сполучливо.

Чуйте във видеото какво още има да ви каже самостоятелният претендент Ат. Камбитов:

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg