С видео националният превозвач България Еър обяснява правилата за безопасност

...
С видео националният превозвач България Еър обяснява правилата за безопасност
Коментари Харесай

С видео България Еър обяснява правилата за безопасност на пътниците

С видео националният транспортьор " България Еър " изяснява разпоредбите за сигурност на пасажерите.

От самолетната компания показват, че са обезпечили нужната организация, с цел да се обезпечи отдалеченост от 1,5 метра сред пасажерите. За моментите, когато това не е допустимо, от Европейски Съюз предлагат на пасажерите да мият по-често ръцете си. За задачата на борда са подсигурени топла вода, сапун и дезинфектанти.

Организация за съблюдаване на безвредна отдалеченост е обезпечена и от летищните оператори. Освен с термокамерите, през които всеки пасажер би трябвало да премине, чек ин гишетата на летище " София " са оборудвани с плексиглас стъкла.

" България Еър " предлага на пасажерите си да се възползват от услугата за безвъзмезден онлайн чек ин 24 часа преди полет, както и да заобикалят заплащането в брой. Осигурена е опция за заплащане с банкова карта.

От " България Еър " акцентират, че н осенето на маски по време на техни полети е наложително както за екипажите, по този начин и за пасажерите. Екипажите наложително носят и санитарни ръкавици, с които обслужват пасажерите.

Преди и след всеки полет, самолетите на самолетната компания се почистват напълно и се дезинфекцират подробно, а качеството и пречистването на въздуха по време на полет се обезпечава посредством специфични системи.

От самолетната компания показват, че всичките им самолети са оборудвани с HEPA филтриращи системи, които обезпечават непрекъсната циркулация на термично обработен въздух с температура до над 200 градуса, като по този метод се лимитира вероятно разпространяване на болест по въздушен път.

От " България Еър " приканват всички пътуващи да бъдат виновни едни към други, като следват прекоръките на управляващите, съблюдават нужната отдалеченост и извършват условието за носенето на маска по време на полет.

От понеделник, 25 май, полетите сред София и Варна ще се реализират два пъти на ден - заран и вечер.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР