С вход свободен за бащи (братя, чичовци, дядовци, наставници) и

...
С вход свободен за бащи (братя, чичовци, дядовци, наставници) и
Коментари Харесай

Историческият музей в Стара Загора се включва в кампанията Да бъдеш баща

С вход свободен за татковци (братя, чичовци, дядовци, наставници) и техните деца се включва на 16 юни, неделя  Регионалният исторически музей в Стара Загора в Националната акция " Да бъдеш татко " . Кампанията има за цел да концентрира вниманието на обществото върху значимостта на бащината роля за пълноценното развиване на детето и е част от интернационалната акция MenCare.
От популацията по света три и половина милиарда са мъже. Обединяващото сред доста от тях е, че са татковци - четирима от всеки пет мъже. Дори да не са биологични родители съвсем всички имат връзка с деца в ролята на доведени татковци, братя, чичовци, дядовци, учители, наставници, треньори или другари, сочи уеб сайтът на акцията.
Много мъже обаче не са ангажирани с грижите за децата. Но съгласно проучвания мъжкото наличие в живота на децата е фактор, който прави по-добър освен живота на децата и на дамите, а и на самите мъже . То се отразява удобно и на равенството сред половете и предотвратява насилието над деца.
MenCare е световна акция за поддръжка на бащинството, а задачата й е да предизвиква включването на мъжете като грижовни, обективни и подкрепящи татковци в името на фамилното благоденствие и тъждество сред половете. Осъществява в над 20 страни на територията на петте континента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР