С усмивки и ръкопляскания възрастните хора от Централния клуб на

...
С усмивки и ръкопляскания възрастните хора от Централния клуб на
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на „Централен“ Георги Стаменов поздрави рождениците от Централния клуб на пенсионера в Пловдив

С усмивки и ръкопляскания възрастните хора от Централния клуб на пенсионера в Пловдив посрещнаха претендента на ГЕРБ за кмет на регион „ Централен “ Георги Стаменов. Той дружно с кандидатите за общински съветници от партийната листа Иглика Казанджиева, Фиданка Кацарева, Александър Радев, Тони Каменова, Красимир Тодоров и Мария Ненчева бяха посетители на тържеството във връзка рождения ден на 41 души в Пенсионерския клуб на бул. „ Васил Априлов “ № 100. Юбилей празнуваше и уредникът на клуба Росица Лекова, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

Георги Стаменов поздрави персонално всеки от рождениците и ги изненада с дарове. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров пък сюрпризира възрастните хора с голяма шоколадова торта.



„ Такива кметове като Георги Стаменов желаеме – да ни обръщат задоволително внимание и да вземат решение всеки наш проблем в придвижване “, възхитено разясниха между тях разчувствани пенсионерите.

"Благодаря Ви, че още веднъж сме дружно на този празник. Желая Ви здраве и шанс и да се срещаме единствено по такива приятни мотиви “, пожела претендентът за кмет на регион „ Централен “ Георги Стаменов.

На изборите на 27-ми октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината за кмет, областен кмет и общински съветници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР