С тях ще се поддържа системата за комуникация TETRA Девет

...
С тях ще се поддържа системата за комуникация TETRA Девет
Коментари Харесай

МВР с ново попълнение 9 мобилни технически работилници

С тях ще се поддържа системата за връзка TETRA

Девет нови мобилни механически работилници обезпечи Министерство на вътрешните работи за поддръжка на системата за връзка TETRA. Колите са обособени като мобилни механически работилници с нараснала проходимост. Те са снабдени с всички нужни принадлежности и съоръжение за поддръжката мрежовите детайли от TETRA системата, която е съществена за връзка на чиновниците на Министерство на вътрешните работи в регионите на външните за Европейски Съюз граници. Своевременната поддръжка, която обезпечава надеждност и непрекъснатост на работата на системата, изисква бърз достъп през труднопроходими трасета до труднодостъпни региони с опция за преместване на обемисти товари и модули.

Мобилните работилници ще бъдат употребявани в активността на дирекция " Комуникационни и осведомителни системи ", която обезпечава действието на информационните и осведомителните системи на Министерство на вътрешните работи и други държавни органи, като построява, поддържа и развива информационни системи за ръководството на Министерство на вътрешните работи.

От месец септември 2016 година Министерството на вътрешните работи е ангажирано с осъществяването на планове, финансирани от Европейска комисия по Механизма за незабавно подкрепяне в област " Вътрешни работи " на обща стойност 160 млн. евро. По фонд " Вътрешна сигурност " се финансират действия, ориентирани към модернизиране на съществуващите информационни и осведомителни технологии, свързани с контрола на външните граници, доставка на транспортни средства, обезпечаване на съоръжение за граничен надзор и наблюдаване, наемане на спомагателен брой гранично-полицейски чиновници, възстановяване на изискванията за задържане на жители на трети страни в районните дирекции на Министерството на вътрешните работи.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР