С цялата безусловна любов и лоялност, която кучетата ни демонстрират

...
С цялата безусловна любов и лоялност, която кучетата ни демонстрират
Коментари Харесай

Целуваме ли кучето си повече от партньора си

С цялата безусловна обич и преданост, която кучетата ни показват непрестанно, няма по какъв начин да не сме на мнение, че са на-добрите създания на света.
 Котките, кучетата, болестите и какъв брой е нездравословно да прегръщаме и целуваме домашния любим
Колко е нездравословно да прегръщаме и целуваме домашния любим

И няколко правила, които наложително да съблюдаваме

Най-малкото, което можем да създадем за тях, че да им демонстрираме всеки ден какъв брой доста ги обичаме и ценим. И безспорно го вършим. А демонстрирането на любовта ни постоянно се показва в обятия и целувки.

И го вършим толкоз постоянно, че от време на време даже подценяваме сътрудниците си. Или най-малко по този начин сочат данните от ново проучване в Съединени американски щати. Според изследване на компанията за кучешки лакомства Riley`s Organic, 52% от притежателите на кучета в Америка целуват своя домакински любим повече от техния сътрудник. Допитването има за цел да откри какъв брой близки се усещат хората със своите космати другарчета.

От компанията са помолили стопани на кучета в Съединени американски щати да споделят доколко обичат и се грижат за питомците си. Резултатите демонстрират, че притежателите подаряват с повече любов домашните си любимци, в сравнение с сътрудниците си. Става ясно, че целувките са единствено дребна част от близостта, която стопаните показват към своите четириноги приятелчета.
 Снимка 434803

За да покажем на кучетата си какъв брой доста значат за нас ние постоянно споделяме едно легло с тях, а от време на време даже избираме да спим с тях, вместо с половинките си. От интервюираните 52% споделят, че се усещат по-добре да споделят леглото с кучето си, вместо със своя сътрудник.

Резултатите евентуално ще изненадат доста от хората, които нямат домашни любимци. За останалите сигурно няма да бъдат доста стряскащи, изключително като се има поради, че 94% от интервюираните притежатели на кучета дефинират четириногото си другарче за един от най-хубавите си другари.
 Кучетата и за какво ни се радват, когато се приберем
Защо кучетата се радват, когато се приберем

Не тъй като ги храним
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР