С цел укрепване и разширяване на политиката на Организацията за

...
С цел укрепване и разширяване на политиката на Организацията за
Коментари Харесай

ОИСР отваря офис в помощ на Украйна

С цел подсилване и разширение на политиката на Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР) в поддръжка на Украйна, в Париж беше основан координационен офис , който в бъдеще ще бъде изместен в Киев.

Това заяви генералният секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и раз Матиас Корман в коридорите на интернационалната конференция за възобновяване на Украйна в Лугано, съобщи " Укринформ ".

Според него, методът на Организацията за икономическо сътрудничество и раз се основава на три съществени правилото: водачество на Украйна в процеса на възобновяване, съдействие и съгласуваност на всички интернационалните сътрудници въз основа на най-хубави практики, оценки и стандарти, продан на опит и финансово ръководство.
 Европейски Съюз основава платформа за възобновяване на Украйна след войната
Европейски Съюз основава платформа за възобновяване на Украйна след войната

Според Зеленски това е " общата задача на целия либерален свят "

" Ясно е, че ще има голяма потребност от вложения в инфраструктура, голяма потребност от финанси, ръководството им съгласно съгласуван проект за деяние ", сподели Корман.

Според него промяната за децентрализация би трябвало да продължи по време на възобновяване на Украйна, защото ще обезпечи ефикасното присъединяване на районите, градовете и общностите в процеса.

Друга цел на процеса на възобновяване, съгласно него, е макроикономическата стабилизация, както и възобновяване на градовете въз основата на " зелена реорганизация ", възобновяване на стопанската система в сходство с екологичните стандарти, което също ще увеличи конкурентоспособността на Украйна.

Както беше обявено, интернационалната конференция за възобновяване на Украйна се организира в швейцарския град Лугано на 4-5 юли с присъединяване на украински и интернационалните политици, водачи на Европейски Съюз и интернационалните организации, интернационалните финансови институции и други
 Украйна получава през лятото първи транш от Европейски Съюз
Украйна получава през лятото първи транш от Европейски Съюз

Ще бъде възложен незабавно след утвърждението ѝ от Европейския парламент и националните парламенти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР