С три часа закъснение бързият влак от София за Бургас

...
С три часа закъснение бързият влак от София за Бургас
Коментари Харесай

Три часа пътници мръзнаха във влак край Айтос

С три часа забавяне бързият трен от София за Бургас дойде на гарата в морския град.

Тази заран той закъсал сред Айтос и Черноград. По информация на чиновници на БДЖ, казусът е бил в контактната мрежа.

Пътници бяха вбесени на изискванията, на които са били подложени. Някои описаха, че още при тръгването на влака и през целия път, е имало вагони, които не са били отоплени и то – спални вагони. Жена, пътувала в композицията, сподели и измръзналите си ръце и споделя, че вътре е било -18 градуса. Някои се зарекоха, че повече няма да употребяват БДЖ, а други с усмивка разясниха, че към този момент са привикнали.

" … Много мъчно беше да се оцелее. Просто нямаше отопление през цялото време.
... Много зле. Два развалени локомотива и в полето три часа останахме. Неотоплено, замръзнахме. Бяхме в спален вагон, то не коства нищо.
... Исках да дам още един късмет на БДЖ, тъй като не съм пътувал от години. Видях нови вагони и взех решение, че нещата са се трансформирали през последните години. Но не са се трансформирали въобще ", описаха пасажери.

Други споделиха, че от БДЖ са им дали обещание отплата – безвъзмезден билет. Кондукторите са обиколили влака и са записали данни на пасажерите и могат да получат гратис пътешестване с трен, до която точка на страната изискат и в мечтано от тях време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР