С тревога следя в последните дни информацията, която излиза от

С тревога следя в последните дни информацията, която излиза от ...

Петя Аврамова: С тревога следя случващото се в МРРБ


С тревога следя в последните дни информацията, която излиза от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Научаваме само за уволнения, смени на ръководни позиции, без доказателства за професионални качества. Това коментира във фейсбук бившият регионален министър Петя Аврамова във връзка с действията на своята наследничка в МРРБ арх. Виолета Комитова.

"Близо месец не сме чули нищо за това как напредва изпълнението на големите и важни за българските граждани инфраструктурни обекти, като АМ Хемус, АМ Струма, АМ Европа. Ние във Враца с безпокойство следим един от най-важните обекти за нашата област – скоростният път Видин – Ботевград. Днес видях, че тези притеснения се споделят и от всички участници в строителния процес", пише Аврамова.

Ресорът на регионалното развитие и благоустройството е тежък. За да могат да се осъществяват и да напредват големите проекти е нужна много работа, а не ПР акции с политически привкус. В условията на предизборна кампания вероятно някой трупа дивиденти от обвинения. Но спирането и забавянето на важните за страната ни инфраструктурни проекти е в ущърб на всички български граждани.
https://www.facebook.com/AvramovaVratsa/posts/4099861496771765

Източник: trud.bg