С традиционния водосвет за здраве и късмет и в присъствието

...
С традиционния водосвет за здраве и късмет и в присъствието
Коментари Харесай

Петър Занев се завърна в Пирин Благоевград

С обичайния водосвет за здраве и шанс и в наличието на почитатели, представители на Община Благоевград и спонсори, Пирин започва подготовката си за новия сезон в Първа лига. Мениджърът Уорън Фийни изведе общо 23-ма футболисти за първа подготовка. Сред тях бе и новото попълнение Петър Занев, който бе публично показан пред медиите.

„ Много съм благополучен, че още веднъж съм в Пирин. Чувствам се по този начин, както се усещах преди 18 години, когато за първи път облякох фланелката на този тим. Ще дам всичко, което мога, с цел да оказа помощ на отбора да се показа на равнище в Първа лига “, сподели опитният защитник.

„ Самата визитка на Петър приказва задоволително за неговата класа. Исках да го притеглим още през предишния сезон, само че тогава не стана. Той е водач, лидер и модел за подражателство. Радвам, че пристигна при нас и му поисквам триумф. Предстоят доста значими пет седмици за тима, в които би трябвало да се подготвим за по най-хубавия метод за новия сезон “, съобщи мениджърът на Пирин Уорън Фийни.

Сред футболистите, които стартираха подготовка с отбора бяха и другите нови попълнения – Светослав Дяков, Станислав Костов и Мохамед Брахими, както и младите Ивайло Тодоров, Александър Марковски, Вергил Янев, Асен Либяховски и Иван Тасев. Последните двама бяха отдадени чартърен през предишния сезон.

Тимът ще се готви в Благоевград до 26 юни, а от 27 юни отпътува на предварителен лагер, който ще се организира в Слънчев бряг. Първата другарска среща е планувана за 25 юни и ще се състои на стадион „ Христо Ботев “. По време на лагера край морето Пирин ще изиграе три другарски срещи – против Созопол (30 юни), Добруджа (3 юли) и Спартак (Варна) (7 юли). На 10 юли „ орлетата “ гостуват на Левски на стадион „ Георги Аспарухов “, а на 13 юли посрещат Беласица. Последната контрола преди началото на новия сезон е планувана за 17 юли – посещение на Царско село.

„ Пожелавам триумф на тима. Вярвам, че с общи старания ще успеем да се представим на равнище. В момента текат ремонтни действия на нашия стадион, с цел да се трансформира той в по-уютно място, на което почитателите на Пирин да се усещат добре и да поддържат тима. Надявам се, че ще успеем да ги зарадваме “, съобщи на първата подготовка изпълнителният шеф на ФК Пирин господин Таско Тасков.

Към треньорския щаб се причислява и Шон Макарти, който ще бъде измежду помощниците на мениджъра Уорън Фийни.

С медиите разговаряха и Николай Бодуров, Светослав Дяков и Александър Дюлгеров, които показаха убеденост в положителната подготовка на тима и сполучливите игри в идните мачове от сезона в Първа лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР