„С този фонов шум от пандемията, заради който се изисква

...
„С този фонов шум от пандемията, заради който се изисква
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Бюджетът ще издържи до юли, но ни трябва стабилно управление

„ С този фонов звук от пандемията, поради който се изисква увеличение на разноските, ще забележим по какъв начин ще излезе салдото. Бюджетът ще издържи до юни - юли и ще би трябвало да бъде преразгледан. Това е една от аргументите да не се отива към нови избори, тъй като, в случай че няма парламент, ще имаме проблем... Като прагматик ми се желае да имаме устойчиво ръководство “. Това сподели президентът на КТ „ Подкрепа “ и ръководител на Надзорния съвет на Националния застрахователен институт Димитър Манолов по БНР.

„ В предизборната акция беше заложено прекомерно доста на негативизма... Искам да схвана до каква степен ще продължи популизмът и по кое време ще стартира прагматизмът. Чуват се нескопосани политически интервенции, които са рискови “, разяснява той.

Манолов уточни като проблем, че партиите на митинга не могат да избягат от опозиционната си същина и акцентира, че занапред ще се разбере до каква степен парламентарните групи са монолитни.

„ Това, което ще кажем на новата власт, е, че животът не стартира от тях, че революции не водят до нищо положително “.

„ Националният проект за възобновяване и резистентност е извънредно парещ картоф и Томислав Дончев на драго сърце го дава на тези, които ще дойдат по-късно. Шансът да се провалят те е доста огромен. С тези настройки неуспехът е съдбоносен. Всеки мисли, че тези пари са задоволителни и ще решат проблем на избран бранш, а това не е по този начин “, сподели Димитър Манолов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР