С този фонов шум от пандемията, заради който се изисква

...
С този фонов шум от пандемията, заради който се изисква
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Бюджетът ще издържи до юли, трябва да имаме стабилно управление

„ С този фонов звук от пандемията, поради който се изисква увеличение на разноските, ще забележим по какъв начин ще излезе салдото. Бюджетът ще издържи до юни - юли и ще би трябвало да бъде преразгледан . Това е една от аргументите да не се отива към нови избори, тъй като, в случай че няма парламент, ще имаме проблем... Като прагматик ми се желае да имаме устойчиво ръководство “. Това сподели пред БНР президентът на КТ „ Подкрепа “ и председател на Надзорния съвет на Националния застрахователен институт Димитър Манолов. 

„ В предизборната акция беше заложено прекомерно доста на негативизма...  Искам да схвана до каква степен ще продължи популизмът и по кое време ще стартира прагматизмът . Чуват се нескопосани политически интервенции, които са рискови “. 

Манолов уточни като проблем, че  партиите на митинга не могат да избягат от опозиционната си същност  и акцентира, че  т епърва ще се разбере до каква степен парламентарните групи са монолитни

„ Това, което ще кажем на новата власт, е, че животът не стартира от тях, че революции не водят до нищо положително “. 

В предаването „ Неделя 150 “ той добави: 

Националният проект за възобновяване и устойчивост е извънредно парещ картоф  и Томислав Дончев на драго сърце го дава на тези, които ще дойдат по-късно. Шансът да се провалят те е доста огромен. С тези настройки неуспехът е съдбоносен. Всеки мисли, че тези пари са задоволителни и ще решат проблем на избран бранш, а това не е по този начин “. 
Интервюто с Димитър Манолов можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР