С толкова много шутъри, Battle Royale-и и „безплатни“ заглавия, търсещи

...
С толкова много шутъри, Battle Royale-и и „безплатни“ заглавия, търсещи
Коментари Харесай

King Arthur: Knight’s Tale излезе в Steam

С толкоз доста шутъри, Battle Royale-и и „безплатни“ заглавия, търсещи да източат банковите карти на геймърите и техните родители, походовите тактики си остават една по-скоро нишова категория игри, само че пък нормално те са създавани от разработчици, които към момента вършат игри, поради чистата обич към основаването им. По всичко наподобява, че King Arthur: Knight’s Tale е една такава игра.

Анонсирана в края 2020 от основателите на заглавия, като The Incredible Adventures of Van Helsing и Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, Neocore Games, King Arthur: Knight’s Tale ви показва една различна версия за смелия крал Артур и рицарите на Кръглата маса. Вместо Артур, положителният воин тук се явява Мордред, който убива крал Артур, а последният се завръща от царството на мъртвите, като лидер на Тъмната войска, която безчинства на територията на Авалон. Огромна карта и пълноценна история, няколко фракции, над 50 съществени местоположения с друг терен, 33-ма героя, олдскул механики, съчетани с съвременна визия и детайли, чудесна музика и задоволително наличие, с което да загубите свободното си време в игра. Всичко това предлага King Arthur: Knight’s Tale, който направи формалната си премиера в през вчерашния ден.

Освен за лични компютри, Neocore към този момент имат проекти да разгласяват King Arthur: Knight’s Tale и за сегашното конзолно потомство. За страдание, кооператив не се предлага и не се планува подобен, само че е обезпечена поддръжка за онлайн PvP. Заедно с това, основателите на играта дават обещание да обезпечават в допълнение наличие за нея „с години напред“, което ще идва под формата на сезони, както и нови герои, босове, провокации, плячка и най-различни нови провокации.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР