С токчета или равни, заострени или с квадратни носове, по-високи

...
С токчета или равни, заострени или с квадратни носове, по-високи
Коментари Харесай

Как да носим дамски боти с дънки

С токчета или равни, заострени или с квадратни носове, по-високи или по-ниски, по-широки или по-тесни, кожени или велурени – има десетки типове дамски боти. Те са женствени, елегантни, комфортни, топли… въобще, прелестни. И ние ги обичаме всичките!

Ако и Вие харесвате боти и обичате да носите дънки в всекидневието си, идващите редове са за Вас. В тях ще намерите няколко съвета от експертите за това кой модел по какъв начин да съчетавате, с цел да изглеждате съвършено стилни и елегантни даже когато просто отскачате до магазина в квартала.

Дамски боти със скини дънки

Тесните (скини) дънки постоянно стоят на предните редове в дрешника. Те оформят силуета по страховит метод, съчетават се елементарно с всичко и са извънредно женствени.

За да ги съчетаете с , първо би трябвало да прецените дължината им. Ако дънките Ви са къси и стигат над глезена (навити или не), дано краят на панталона да е до ръба на обувките. Ако сред тях остане голо място, краката Ви ще наподобяват по-къси.

Когато дънките са дълги тъкмо колкото краката Ви, имате три разновидността. Ако решите да приберете панталона в ботите, уверете се, че не стои надиплен и намачкан. Изберете по-високи и необятни дамски боти, с цел да избегнете този резултат. Може и просто да подгънете крачолите до ръба на ботите. Ако ги навиете на открито и извършите маншет, ще получите по-небрежен жанр. В този случай изберете по-къси и тесни боти, с цел да не претрупвате образно мястото към глезените си. Ако ги навиете във вътрешността, подгъвът ще бъде съвсем неосезаем, а визията – по-елегантна. Отново изберете тесни обувки.

Дамски боти с дънки mom

 d iStock/ Getty images/ Freepik

Трийсетина години по-късно дънките вид mom – с необятен ханш и стесняващи се крачоли, още веднъж се появиха на стилната сцена. Не е по никакъв начин мъчно да откриете верните боти за тях. Изберете модел с стеснен конч и подгънете дънките до ръба им, с цел да получите прелестен контрастност. Не пъхайте крачолите в обувките – много са необятни и няма да стоят добре.

Дамски боти с прави дънки

Правите дънки много наподобяват на скини моделите, само че крачолите им не прилепват компактно по подбедрицата. В същото време крачолите не се уголемяват в допълнение, което издължава образно краката и стои в действителност добре.

Хубавото на тези дънки е, че можете да ги носите както пожелаете, стига да изберете тесни боти. Можете да пуснете крачолите върху обувките, стига първите да са задоволително необятни и да не обрисуват кончовете. Можете също по този начин да подгънете крачолите до ръба на ботите и да получите елегантна или небрежна визия. Ако носите висок ток, това в допълнение ще издължи образно фигурата Ви.

Дамски боти с необятни дънки

 d iStock/ Getty images/ Freepik

Дънките с разкроени, необятни крачоли също се върнаха в дрешниците ни. Разбира се, и тях можете да съчетаете с боти, които да топлят стъпалата Ви в есенните дни.

Тук нямате доста разновидности, защото няма по какъв начин да подгънете крачолите. Можете да комбинирате с съвсем всевъзможни модели обувки, защото те ще се скрият под дънките и ще се виждат единствено носовете им. Все отново за предпочитане е да носите висок ток и остри върхове, с цел да извършите фигурата и краката си да наподобяват по-издължени.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР