С типичното си закъснение от четвърт час руският диктатор Владимир

...
С типичното си закъснение от четвърт час руският диктатор Владимир
Коментари Харесай

Владимир II: СССР се завърна, край на предателството от 1991 г.!

С типичното си забавяне от четвърт час съветският деспот Владимир Путин тържествено разгласи пред вярната си клика присъединението на ДНР, ЛНР, Херсон и Запорожие към Руската федерация.

Президентът предизвести " режима в Киев " незабавно да спре огъня и разгласи минута безмълвие за жертвите на " фашизма ".

Путин назова извършените пред дулата на калашници подправени референдуми " изборът на народа ".



Макар и завоалирано, Владимирович разгласи завръщането на Съюз на съветските социалистически републики, като назова разпадането му от 1991 година " покруса " и " изменничество ", наложено на народа извън.

" Това е волята на милиони хора ”, уточни Путин, а думите му бяха последвани от бурни овации. Това е тяхното право за самоопределение, безапелационен беше Путин.

“Изборът на тези милиони хора се дължи на общата ни история. Това възприятие на принадлежност не може да бъде отнето от никого. Те желаеха единение ”, съобщи още Путин.



Руският президент повтори, че в продължение на години жителите на Донбас са били подложени на геноцид и обстрели.

“Хората от тези райони към този момент са наши жители и ще останат наши жители вечно. Искам чудовищата на запада да го схванат ясно ”, изрично уточни Путин.

Руският президент прикани за преустановяване на военните дейности и връщане на масата за договаряния. Анексираните от Русия райони обаче няма да подлежат на договаряния, тъй като “хората са създали своя избор ”, уточни Путин.



Според Путин “алчният Запад ” желае да направи Руската федерация своя “колония ”. Заради това съгласно съветския президент се води тази “хибридна война ” против Москва.

“Не желаят да ни видят като свободно общество. Искат да ни виждат като навалица плебеи ”, безапелационен беше Путин.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

ТЕМА преди 3 часа 593 преди 4 часа 581 преди 12 часа 3419
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР