С течение на времето светлината на обикновените фарове намалява. Така

...
С течение на времето светлината на обикновените фарове намалява. Така
Коментари Харесай

Ето как да подобрим светлината на фаровете на автомобила

С течение на времето светлината на елементарните фарове понижава. Така че желанието на водачите да ги създадат по-ярки е напълно разбираемо. Но в това време цялата работа би трябвало да бъде направена по този начин, че да не навреди, нито на колата, нито на другите участници от придвижването, написа AutoMedia.bg. Първото, което ви съветваме е да не слагате китайски ксенон. Тези светлини пречат доста на останалите участници в придвижването. Освен това не е належащо да заменяте елементарните халогенни крушки с по-мощни. Да кажем 80 вата. Светлината в действителност ще стане по-ярка, само че рефлекторите могат да се повредят от нарасналата температура вътре във фара. Полирането на външната повърхнина на фара е целесъобразна, само че също не постоянно оказва помощ. Стъклото след процедурата постоянно става матово, а пластмасата може да се покрие с още повече драскотини.

Един от най-лесните способи за решение на казуса е да инсталирате лампи E1 (те се отличават с маркировка в кръг). Продуктите дават най-благоприятния набор за човешкото око - 5200 Келвина. Светлината на консумативите е бяла, доста близка до дневната и осветява най-добре пътя. Някои производители се пробват да реализират сходен резултат със специфичен състав на газа в крушката. Не обръщайте внимание на сходни оферти. Те са доста по-скъпи и по-малко ефикасни. Друг метод е да подобрите светлината на фаровете е да инсталирате LED осветяване.

Но преди да купите такова, е значимо да погледнете етикета. Продуктът би трябвало да дава отговор на условията на автомобилния производител, а е реалност, че множеството " no mame " марки могат да основат проблем с ел. инсталацията на колата ви. Затова заложете на потвърдени марки. Техните LED крушки са по-скъпи, само че няма да имате проблеми. Имайте поради, че LED крушките се слагат много бързо, защото са приспособени към общоприетите крепежни детайли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР