С тържество възрастните хора от Централния клуб на пенсионера отбелязаха ...

С тържество възрастните хора от Централния клуб на пенсионера отбелязаха

Пенсионерите от район „Централен“ отпразнуваха Деня на християнското семейство

С празненство възрастните хора от Централния клуб на пенсионера означиха Деня на християнското семейство. Гости на събитието в Пенсионерския клуб на бул. „ Васил Априлов “ №100 бяха зам.-кметът на регион „ Централен “ Гергана Златкова и секретарят Емил Саралийски, които приветстваха присъстващите.
Прочетете още
„ От името на господин Стаменов и от наше име Ви поздравяваме за празника на християнското семейство и Ви желаем да сте здрави, усмихнати, все по този начин дейни и да се срещаме единствено по такива радостни мотиви “, обърна се към пенсионерите Емил Саралийски.

След музикалния привет на децата от ОУ „ Петър Берон “, уредникът на клуба Росица Лекова благодари на кмета на регион „ Централен “ Георги Стаменов за музикалната уредба, която им е подарил.

„ Това е най-желаният и дълго чакан подарък, от който клубът имаше потребност. Благодаря на  ръководството на районната администрация и най-много на господин Стаменов по тази причина, че постоянно се грижи за нас “, съобщи Росица Лекова.

След като две от пенсионерките зарадваха гостите със стихотворения по мотив Деня на християнското семейство, тържеството продължи с танци, в които се включиха всички.

Източник: trafficnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg