С тържествено заседание, което завърши с химните на България и

...
С тържествено заседание, което завърши с химните на България и
Коментари Харесай

44-ото Народно събрание вече е в миналото |

С тържествено съвещание, което приключи с химните на България и на Европейски Съюз, завърши мандатът на 44-ото Народно заседание.

В изявлението си пред депутатите ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева означи, че всеки от тях ще отнесе разнообразни мемоари от работата на 44-ото Народно събрание, както е и друга оценката им за миналите 4 година

" Скоро в тази зала ще заемат местата си депутатите от 45-ото национално заседание, някои от тях ще са с опит, други за първи път ще седнат на депутатските банки ", уточни тя. Караянчева пожела на бъдещите депутати-ветерани да носят със себе си поуката от позволените в предишното неточности, а на тези, които за първи път ще влязат в Народното събрание, да не не помнят обещанията към гласоподавателите си.

" Като ръководител на 44-ото Народно заседание желая да подчертая дълбоката признателност, която българските жители изискуем на хилядите наши сънародници доброволци в организирането на изборите ", съобщи още Караянчева. " Всеки глас има значение и ще бъде преброен ", акцентира тя.

Цвета Караянчева пожела триумф на всички участници в изборите за 45-о Народно заседание.

Изказвания във връзка приключването на мандата на 44-ото национално заседание направиха представители на управленията на парламентарни групи, както и на самостоятелните народни представители.

След привършване на съвещанието депутатите си направиха обща фотография в пленарната зала на Народното събрание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР