С резолюция от 48 мегапиксела, двойната основна камера на този

...
С резолюция от 48 мегапиксела, двойната основна камера на този
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi Note 7 – смартфон с невероятна камера

С резолюция от 48 мегапиксела, двойната съществена камера на този 6,3-инчов модел обезпечава четири пъти по-отчетливи фотоси, спрямо 12MP датчиците

С огромен екран, преливащи се цветове и гладки краища – Redmi Note 7 дава обещание първокласно преживяване

Xiaomi, един от най-желаните марки на пазара за смарт телефони, впечатли не за първи път почитателите и промишлеността, когато пусна модела Redmi Note 7. Устройството сграбчи вниманието освен с огромния си екран, само че и с изключителната задна камера с резолюция 48 мегапиксела.

Този незабравим смарт телефон се предлага сега на цени от $189,99 (с ваучър за отстъпка GBQRKJUJ) в световния онлайн магазин Geekbuying.com в няколко конфигурации с друг размер на паметта. Xiaomi Redmi Note 7 е огромен смарт телефон – дисплеят с разрез в горната част, под който е предната камера, има диагонал 6,3 инча и резолюция 2340×1080, известна като FHD+, а гъстотата на пикселите е 403PPi (пиксела на инч).

Интерфейсът MIUI 9 на Redmi Note 7 надгражда операционната система Android 8.1

Видео, игри, сърфиране в интернет и всевъзможни приложения няма да натоварят очите ви с този първокласен и удобен като размери екран, затрупан със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 5, с извити и заоблени краища (2.5D) за комфортно захващане. А преливащият се цвят на задния корпус прибавя страст при прилагане на устройството. Тук е и познатият фирмен интерфейс MIUI 9 с всички улеснения, който надгражда операционната система Android 8.1.

Xiaomi Redmi Note 7 е екипиран с изключителна камера, ситуирана на гърба на устройството. Тя е двойна с резолюция 48,0MP+5,0MP и съгласно производителя обезпечава 4 пъти по-ясни фотоси, спрямо стандартните 12MP камери. Размерът на пиксела е единствено 0,8 микрометра. Нещо повече, при така наречен „ супер-нощен “ режим четири пиксела се сплотяват в един огромен 1,6-микрометров пиксел за качествени фотоси.

Xiaomi Redmi Note 7 предлага мечтания комфорт за игри на 6,3-инчов екран с резолюция FHD+

Предната камера на смарт телефона пък има резолюция 13,0 мегапиксела, като тук Xiaomi натъртва на опциите за разкрасяване на селфитата благодарение на технологии за изкуствен интелект. AI се употребява също за така наречен боке резултат, както и за отключване на устройството с различаване на лицето на потребителя от предната камера. Комбинацията от двете камери – съществена и селфи – дава обещание първокласно преживяване за феновете на смарт телефон фотографията.

Xiaomi Redmi Note 7 е и много мощен – като изчислителни благоприятни условия – смарт телефон. Моделът разчита на високопроизводителен 64-битов процесор Qualcomm Snapdragon 660 AIE с осем изчислителни ядра на тактова периодичност 2,2GHz и графичен блок Adreno 512 GPU. Тази система на чип (SoC) нарежда смарт телефона на Xiaomi в челото в тестванията за продуктивност AnTuTu.

Двойната задна камера с резолюция 48,0MP+5,0MP обезпечава доста по-ясни фотоси

Оперативна памет от 3GB, 4GB или 6GB и непрекъсната памет от 32GB или 64GB допълват хардуерната настройка на Redmi 7. Ако този размер не е задоволителен за потребностите ви, можете да разширите сторидж пространството с microSD карта с потенциал до 256GB. Със актуалната Android операционна система на Redmi Note 7, паметта от картата може да се употребява освен за данни, само че и за приложения. Имайте поради обаче, че би трябвало сами да инсталирате Гугъл Play и други Гугъл услуги, защото те не са включени в модела.

Както и при останалите смарт телефони на Xiaomi, батерията на Redmi Note 7 е много издръжлива. Тя е литиево-йонна с потенциал 4000 mAh и ще поддържа устройството в стендбай режим 2-3 дни. Производителят дава обещание 13 часа диалози, 13 часа видео и 7 часа игри с фаблета. Зареждането става през USB Type-C порт, който може да се употребява и за слушалките, само че настрана е разполагаем общоприетоо 3,5-мм гнездо за аудио. Предвидена е технология за бързо зареждане Quck Charge 4.0.

Xiaomi Redmi Note 7 е изпълнен в модерния дизайн с разрез в горната част на екрана

Смартфонът на Xiaomi работи във всички публикувани сега мобилни мрежи – 4G, 3G и 2G. Разполага с два слота за сим карти (единият може да одобри microSD карта памет), безжични модули Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac и Bluetooth 5.0, както и с GPS модул за навигация. Важно е също да имате поради, че моделът е с включена езикова поддръжка единствено на британски и китайски. Смартфонът има размери 159,21х5,21х8,1 мм и тежи 186 грама, а комплектът включва Type-C кабел, калъф и захранващ адаптер.

Можете да купите смарт телефона в три конфигурации тук:

Xiaomi Redmi Note 7 3GB + 32GB за $189,99 (вместо $225,99) с ваучър GBQRKJUJ

Xiaomi Redmi Note 7 4GB + 64GB за $229,99 (вместо $265,99) с ваучър PDXUFECL

Xiaomi Redmi Note 7 6GB + 64GB за $259,99 (вместо $299,99) с ваучър VHXIQDUI
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР