С решение на Върховния касационен съд (ВКС) влезе в сила

...
С решение на Върховния касационен съд (ВКС) влезе в сила
Коментари Харесай

Старши матрос влиза в затвора заради блудство с дъщеря си

С решение на Върховния касационен съд (ВКС) влезе в действие ефикасна присъда от четири години и осем месеца на старши матрос Ж.Ж.

Той е наказан по обвинителен акт на Военно-окръжна прокуратура-Сливен за осъществени от него закононарушения против две дами, една от които е личната му малолетна щерка.

Ж.Ж. е приет за отговорен за основаване и разпространение на нецензурен материали, неведнъж заплашване със мощ и принуждаване на непозната гражданка да реализира сексуален акт с него, за блудствени дейности без съвкупление с малолетно лице и обезчестяване със мощ на непозната гражданка.

Осъденият старши матрос е бил арестуван под стража неотложно след приемането на първия сигнал против него при започване на юни 2019 година и оттогава не е напускал ареста. В деня на сигнала са осъществени неотложни дейности по следствието, довели до намирането в дома му на нелегално притежавани огнестрелни оръжия и муниции

Доказателствените материали за това закононарушение са отделени в друго наказателно произвеждане. То е завършило по-рано - през май 2020 година, с влезнала в действие ефикасна неоправдателна присъда от две години и три месеца отнемане от независимост и санкция от 4000 лв..
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР