С решение на правителството се измества трасето на републикански път

...
С решение на правителството се измества трасето на републикански път
Коментари Харесай

Променят трасето на републикански път Калотина - Капитан Андреево

 С решение на държавното управление се измества трасето на републикански път I-8 -Граница Сърбия - Калотина -Капитан Андреево в чертите на гр. Свиленград.

Промяната се прави по предложение на Агенция " Пътна инфраструктура " и община Свиленград, а задачата е да се изведе директният трафик отвън централната градска част след построяването и стартирането в употреба на околовръстния път на града.

Старото трасе на републиканския път в Свиленград, с дължина 2,525 км, преминаващо по улиците " Д-р Страшимир Дочков ", " Княз Борис I ", " Цар Симеон Велики " и бул. " България " става обществена общинска благосъстоятелност.

За обществена държавна благосъстоятелност се афишира сектор от ул. " Сан Стефано " в града с дължина 2,582 км. По него минава новото трасе на републиканския път, като там се концентрира придвижването на тежки и лекотоварни коли и е свързваща права с автомагистрала " Марица ".

Предложенията за промени на собствеността касаят сектори, преминаващи напълно по уличната мрежа на гр. Свиленград и не се постановат промени в листата на общинските пътища.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР