С решение на Кризисния щаб в Сърбия от 6 часа

...
С решение на Кризисния щаб в Сърбия от 6 часа
Коментари Харесай

Отварят търговските центрове в Сърбия

С решение на Кризисния щаб в Сърбия от 6 часа през днешния ден са отворени комерсиалните центрове, които ще работят до 22 часа. Заведенията за хранене в комерсиалните обекти остават затворени, оповестяват сръбските вестници.
На вчерашното съвещание на Градския щаб за изключителните обстановки в Белград са признати подробни наредби по отношение на облекчаването на ограниченията. Особено значими задания ще имат особено назначени чиновници, които би трябвало да наблюдават за съблюдаване на ограниченията - наложително носене на маски, допускане на избран брой гости и други, и които са ангажирани с защитата. Работното време на комерсиалните центрове е удължено, с цел да не се образуват огромни скупчвания на хора.
Зам.-кметът Горан Весич счита, че през седмицата може да се беседва за отваряне и на вътрешните пространства на заведенията за хранене. Това ще зависи от броя на инфектираните и от процеса на имунизация, сподели той, представен от вестник "Новости ".
До събота са имунизирани 36.7 % от жителите на столицата, заяви кметът на Белград Зоран Радойчич и прикани младежите да бъдат също по този начин виновни, както и възрастните, и да се имунизират.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР