С развлекателното куклено шоу за малки и големиУличен мюзикъл“ стартира ...

С развлекателното куклено шоу за малки и големиУличен мюзикъл“ стартира

Детският фестивал „Синьо лято“ започва с мюзикъл на открито в парк „2019“ в район Тракия

С развлекателното куклено шоу за дребни и големи„ Уличен мюзикъл “ започва програмата на вторияФестивал за децата и фамилията " Синьо лято " в Пловдив.

Уличният театър ще може да се гледа на намерено от всички деца, техните родители и близки от 17.30 ч. в Парк " 2019 " врайон „ Тракия “.Фестивалът се организира за втора година като съпътстващосъбитие на Панаира на кулинарното изкуство " Етно кухня на колела " на Фондация „ Заедно “, който през 2022 година също е отдаден на децата.

Постановката " Уличен мюзикъл " нащезапознае най-младата аудитория с музиката на Краля на попа Майкъл Джексън и навеликия вокалист на " Куийн " Фреди Меркюри. Артистите ще ни върнат малко обратно във времето, по тази причина мюзикълът е подобаващ за цялото семейство. Шоуто е занимателно за всички възрасти, а след него ще има забавни танцови изненади.

Пълната стратегия на панаира и фестивала, които ще продължат до 12 септември, може да се следи от. Събитията се осъществят сфинансовата поддръжка на Община Пловдив и са част от Културния календар на града.

Източник: dnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg