С развлекателното куклено шоу за малки и големи Уличен мюзикъл“ стартира ...

С развлекателното куклено шоу за малки и големи Уличен мюзикъл“ стартира

Мюзикъл на открито в парк „2019“

С развлекателното куклено шоу за дребни и големи „ Уличен мюзикъл “ започва програмата на втория Фестивал за децата и фамилията „ Синьо лято “ в Пловдив.

Уличният театър ще може да се гледа на намерено от всички деца, техните родители и близки на следващия ден –  9 септември 2022 г, от 17.30 ч. в Парк „ 2019 “  на бул. „ Освобождение ”  в регион „ Тракия “.

Фестивалът се организира за втора година като съпътстващо събитие на Панаира на кулинарното изкуство „ Етно кухня на колела “ на Фондация „ Заедно “, който през 2022 година също е отдаден на децата.

Постановката „ Уличен мюзикъл “ на спектакъл „ Хамелеон “ ще запознае най-младата аудитория с музиката на Краля на попа Майкъл Джексън и на великия вокалист на „ Куийн “ Фреди Меркюри. Артистите ще ни върнат малко обратно във времето, по тази причина мюзикълът е подобаващ за цялото семейство. Шоуто е занимателно за всички възрасти, а след него ще има забавни танцови изненади.

Пълната стратегия на панаира и фестивала, които ще продължат до 12 септември, може да се следи от формалната страница на Фондация „ Заедно “ във фейсбук. Събитията се осъществят с финансовата поддръжка на Община Пловдив и са част от Културния календар на града.

Събитие: Спектакъл „ Уличен мюзикъл “

Място:  Парк „ 2019 “ в ж.к. Тракия (доЛидл) 

Дата:  9.09. 2022 (петък)

Начало: 17.30 ч. 

Продължителност : 40 мин.

Входът е свободен. Заповядайте!

Източник: plovdiv-online.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg