С размери колкото визитка, но производителен и функционаленBeelink GT1 Mini-2

...
С размери колкото визитка, но производителен и функционаленBeelink GT1 Mini-2
Коментари Харесай

Beelink GT1 Mini-2 – мечтаният TB Box

С размери колкото визитка, само че продуктивен и функционален

Beelink GT1 Mini-2 трансформира елементарния тв приемник в “умен”

Малките и загадъчни кутийки, които постоянно виждаме около домашните тв приемници, крият в себе си неподозирани благоприятни условия. На процедура това са компютри, нормално под ръководство на Android, основани с концепцията да разширят доста опциите за развлечение на класическия тв приемник.

ТВ приставките, или така наречен TV Box, стават все по-мощни, без особена смяна в цените им. Една от най-популярните и стойностни марки на този пазар е Beelink, а новият модел Beelink GT1 Mini-2, предлаган в онлайн магазина GeekBuying на цена от $69,99 (с ваучър за отстъпка 3IIXXRRE), удостоверява репутацията на марката.

Beelink GT1 Mini-2 възпроизвежда същинско 4К видео

Устройството е изумително малко – с размери 7,70x7x70x1,70 см и тежи едвам 125 грама, само че това не е за сметка на функционалностите и продуктивността. ТВ приставката идва с чипсет Amlogic S905X3, който включва четириядрен процесор Cortex-A55, планиран точно за сходни устройства и със видимо по-висока продуктивност по отношение на Cortex-A53.

Beelink GT1 Mini-2 разполага с много памет – 4GB бърза оперативна от вид DDR4 и 32GB непрекъсната флаш памет, като в същото време е разполагаем и слот за microSD карти. Устройството работи под ръководство на модерна операционна система Android 9.0 и е способно да трансформира елементарния тв приемник в „ интелигентен ”, който става център за забавление с игри, видео, музика, филми и приложения, налични от интернет или от домашния медиен сървър.

Beelink GT1 Mini-2 дава голям брой портове

Ще се изненадате какъв брой портове има тази дребна джаджа – един USB 3.0 и един USB 2.0 за свързване на разнообразни периферни устройства, един HDMI 2.1 за свързване на приставката към тв приемника, порт за карти памет, AV излаз и, забележете, 1000Mbps (гигабитов) RJ45 порт за свързване към бърза LAN мрежа. Освен това имате безжични модули – двубандов 2.4G/5G Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac и Bluetooth 4.0.

Нещо повече, Beelink GT1 Mini-2 поддържа безжично ръководство с мишка, както и гласово ръководство. ТВ приставката е способна да възпроизведе същинско 4К видео със скорост 60 фрагмента в секунда и поддържа 5.1 съраунд тон. Комплектът на устройството включва захранващ адаптер, HDMI кабел, дистанционно управление и управление за потребителя.

Beelink GT1 Mini-2 се доставя в комплект с дистанционно управление

Можете да купите новия ТВ Box тук: Beelink GT1 Mini-2 – на цена от $69,99 с ваучър за отстъпка 3IIXXRRE (ще спестите 6 $ от оповестената цена) и безвъзмездна доставка до България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР