С разкриването на първото поколение Pixel телефони стана ясно, че

...
С разкриването на първото поколение Pixel телефони стана ясно, че
Коментари Харесай

Изтекоха концептуални рендери на очаквания Pixel 4 XL

С разкриването на първото потомство Pixel телефони стана ясно, че Гугъл не се пробва да впечатли с дизайн. Миналогодишният Pixel 3 наподобява идентично с по-стария Pixel 2 XL, до момента в който по-големият брат Pixel 3 XL дебютира с един от най-големите прорези на пазара, към който умерено могат да се наредят по два реда икони. Сега, откакто имаме първите фотоси на ексцентричния тил на четвъртото потомство Pixel-и, следват и 360-градусовите рендери. И, наподобява, Pixel 4 XL още веднъж има противоречив външен тип.

Well, since there seems to be some interest, 1 month after delivering your very first glimpse at the #Pixel4, here comes your very first full look at the #Pixel4XL! 360° video + gorgeous 5K renders + dimensions, on behalf of my Friends @Pricebaba again -> https://t.co/mCQCOp5Pp1 pic.twitter.com/MeAIID0FDz

— Steve H.McFly (@OnLeaks) July 8, 2019

По това, което виждаме от @onleaks в Twitter, премиум устройството ще се завърне към обичайния челен дизайн на Pixel 3. Това значи плосък екран без дълбоки прорези или други рискови белези. Отгоре има необятно чело за слушалка и фото датчици, а изпод има по-малка брадичка (където е шината на дисплея). На фона на достиженията на другите производители, премахнали всяка допустима черна лента поради размера на екрана (като OnePlus) този дизайн не е революционен, нито характерен за актуалните флагмани. Според предходни клюки, начело новият Pixel 4 XL би трябвало да побира цели пет датчика за фотоси. Според новите рендери цифрата е доста намалено, само че да се надяваме, че камерите ще се възползват от новите технологии за 3D сканиране и опция за отключване с различаване на лицето.



Отзад смарт телефонът прилича доста на концептуалния дизайн на хипотетичния iPhone 11. Квадратната издаденост с камерите към този момент е доказана от Гугъл, тъй че тя безусловно ще бъде въведена в новите устройства през есента. Според рендерите, тя ще съдържа две камери (плюс един Time-of-Flight сензор) и мълния. Тук няма скенер за пръстов отпечатък, което ни навежда на мисълта, че той би трябвало да е вграден в екрана.

Независимо от дизайна е несъмнено, че Гугъл ще вложи доста старания в усъвършенстването на чистия Android на Pixel телефоните, дружно с нови функционалности като спомагателни жестове и True Tone екран.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР