С равенство 1:1 завърши първият официален мач между Венеция и

...
С равенство 1:1 завърши първият официален мач между Венеция и
Коментари Харесай

Късна дузпа спаси Венеция от поражение срещу Торино

С тъждество 1:1 приключи първият формален мач сред Венеция и Торино от 2005 година насам. Двата отбора не съумяха да се победят в дуел от шестия кръг на Серия А и резервираха позициите си във краткотрайното класиране. Торино е девети с 8 точки, до момента в който Венеция заема 18-ата позиция с 4.

През първата част Венеция изглеждаше по-опасният тим на терена, въпреки и противникът да владееше повече топката. В последна сметка полувремето пристигна при 0:0. След паузата домакините от Венеция бяха принудени да съжаляват за пропуснатите благоприятни условия, откакто в 56-ата минута Йоан Брекало откри за Торино с първия си гол с екипа на “биковете”. Той играе в Торино като предан чартърен от Волфсбург.

Треньорът на Венеция Паоло Занети извърши основни смени, които дадоха резултат. Кофи Джиджи от Торино получи два жълти картона в границите на две минути и беше изпъден, а Венеция получи право да извърши дузпа. Зад топката застана резервата Матия Араму, който вкара за 1:1. Минута по-късно Араму направи пропуск.

С човек повече домакините търсеха успеха до края, само че в последна сметка резултатът остана неизменен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР