С протестно митинг - шествие и неколкократно масово пресичане на

...
С протестно митинг - шествие и неколкократно масово пресичане на
Коментари Харесай

Протест в Исперих заради лошото състояние на улиците

С протестно протест - шествие и неколкократно всеобщо секване на основно кръстовище в Исперих локални поданици показаха неодобрение от неприятното положение на улиците след построяването на градския воден цикъл. Протестиращите се надяват контролните институции да се сезират за казуса, преди да изтече гаранционният период на плана.

" Проектът приключи, компанията си потегли и пътищата започнаха да пропадат. Запитахме общината. Отговор нямаше никакъв. Организирахме протестна подписка. Имахме диалози с кмета, само че както виждате, и до ден сегашен тук няма компания, която да работи по гаранцията, а гаранцията изтича на 8-ми юни " - сподели един от основателите на митинга Юнус Ахмед.

След него от протестната естрада пред Войнишкия монумент в града се изрекоха и други жители:

„ Аз пребивавам в улица, която в никакъв случай не е била асфалтирана след ремонта, само че улицата се води асфалтирана. Кой постави подписа си при приемането на пътната настилка за приключена? “.

След края на протестния протест поради неполучено позволение за пътна обсада, протестиращите стопираха за няколко минути придвижването по основно градско кръстовище, пресичайки го неколкократно по пешеходната пътека.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР