С пролетно настроение и в очакването на лятото сме жадни

...
С пролетно настроение и в очакването на лятото сме жадни
Коментари Харесай

Подарете си релаксираща почивка за предстоящите празници в хотел Елеганс в центъра на Варна

С пролетно въодушевление и в упованието на лятото сме жадни да се отделим за няколко дни с най-близките хора и да разпуснем справедливо след дълго време на ограничавания поради пандемията.



За едни от най-светлите празници - Великден и Гергьовден , в центъра на Варна Ви чака за едно релаксиращо преживяване.



Дестинацията е отлична, защото хотелът се намира на дребната тиха уличка " Габрово " наоколо до всичко значимо в морската столица - на 3 минути пеш от центъра, на 300 метра от плажа, обновената Морска гара с десетки заведения за хранене, красивата Морска градина, исторически забележителности и атрактивни места като Римските терми, Аквариума и др . До са и доста административни и бизнес здания, митнически организации, банки, заведения, казина и така нататък



В момента хотелът предлага атрактивни предложения за Вашата отмора. Те са самостоятелни за всеки, като да вземем за пример -  4 нощувки на цената на 3, 3 нощувки за 180 лв. за двама с
бонус закуска, и други, по отношение на желанието на клиента . За повече информация дали има свободни стаи можете да се свържете с .

Любезният личен състав ще се погрижи за Вас, като ще Ви посрещне и настани в комфортно за Вас време, ще приготви стаята или жилището съгласно Вашите условия, ще зареди минибара за Ваше улеснение и комфорт, може да Ви разсъни в избран час, с цел да не закъснеете, ще уреди закуски, обеди и вечери в близки заведения за хранене, ще Ви спомага за такси или рентакар и ще направи Вашето бизнес посещаване или фамилна отмора незабравимо .



и всяка от тях разполага с климатик, тв приемник, ледник, вана и сейф, а в някои има даже и сауна . Престоят в хотела е на преференциални и налични цени, а позитивните мнения и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги.



Всеки клиент на “Елеганс ” може да започва чудесно деня си, наслаждавайки се на закуска по избор и 60 типа кафе. Сред тях са водещи марки като Malongo, Lavazza, Bianchi, Nescafe и други. Има и домашни сладкиши по истинска италианска рецепта, а след вечеря можете да изпиете чаша ароматно вино.



За контакти:
Адрес:  Варна, ул. “Габрово ” 24
Телефон за резервации:  0878 767449

Email:  [email protected]




Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР