С приближаващия старт на новата учебна година, всеки родител започва

...
С приближаващия старт на новата учебна година, всеки родител започва
Коментари Харесай

Нова учебна година, нов телефон - как платформата за десктоп стрийминг Ready For от motorola позволява на виртуалните класни стаи да оживеят

С приближаващия старт на новата образователна година, всеки родител стартира да възнамерява първия образователен ден за своя възпитаник и новите придобивки, които вървят с него. Но с изключение на базовите – тетрадки, моливи, учебници, е значимо да не забравяме телефонното устройство, което ще го съпътства във всеки значим миг.

Независимо дали сортираме първия телефон за своя първолак, или се оглеждаме да сменим остарял подобен за нещо ново и с по-добри функционалности, новата премиум серия от Motorola – edge 20 , edge 20 lite и edge 20 pro предлага висок клас модел телефони, подобаващи за бюджета на всяко домакинство. Особено подобаващи за онлайн образования и по-ефективно учене от у дома ги прави опцията им за свързване с всеки екран и десктоп – Ready For . Тази софтуерна платформа за десктоп функционалност от Motorola дава решение на изтощителното взиране в дребния екран по време на уроци от у дома, като вдъхва живот на виртуалното образование, а класната стая вкъщи оживява.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР