С премиум технология при дисплеите и характеристики, повишаващи производителността, новата

...
С премиум технология при дисплеите и характеристики, повишаващи производителността, новата
Коментари Харесай

Усъвършенствани през 2021 Г., най-новите монитори от серията Ultra на LG надминават всички очаквания

С премиум технология при екраните и характерности, повишаващи продуктивността, новата гама дава отговор на потребностите даже на най-взискателните експерти

LG Electronics (LG) има за цел да утвърди солидната си позиция в сегмента на премиум мониторите, представяйки новите модели от серията Ultra на CES® 2021. Проектирани с геймъри, цифрови художници и експерти в региона на технологиите, най-новите монитори от сериите UltraGear TM, UltraWide TM и UltraFine TM обезпечават превъзходна продуктивност и развлечения и са идеални за приложимост както в дома, по този начин и в офиса.

2021 LG UltraGear гейминг монитори
Разполагайки с Nano IPS 1 милисекунди Gray-to-Gray (GTG) екрани, новите гейминг монитори UltraGear на LG (модели 27GP950, 32GP850 и 34GP950G) дават най-хубавото преживяване по време на игра. И трите модела от 2021 година мигновено вършат игрите от всеки род по-завладяващи посредством изключителна скорост и качество на картината, високи резолюции на екрана и необятна цветова гама (DCI-P3 98 процента).

27-инчовият UltraGear 4K UHD екран (модел 27GP950) улеснява плавния геймплей с периодичност на освежаване от 144Hz, с опция за овърклок до 160Hz. Той поддържа и HDMI 2.1 с променлива периодичност на освежаване (VRR) на изображенията и разрешава на потребителите да се насладят на вълнуващи 4K игри с периодичност до 120Hz на компютри и последно потомство конзоли. Към първокласната гейминг продуктивност на 27GP950 е добавено и хардуерното калибриране на LG, което разрешава на Nano IPS екрана да възпроизвежда цветове, които са по едно и също време извънредно точни и ясни.

Мониторът LG 32GP850 е заслужен правоприемник на впечатляващия от предходната година модел 27GL850. 31.5-инчовият Quad High Definition (QHD) Nano IPS екран обезпечава игри от последващо равнище с високоскоростен панел с течни кристали с периодичност на освежаване 165Hz и овърклок до 180Hz. Съвместим с NVIDIA G-SYNC®, този UltraGear екран потапя геймърите в обичаните им заглавия, като основава богати и реалистични изображения, без вибриране и раздробяване.

Носител на премията за нововъведения на CES 2021 година, LG 34GP950G придава кинематографично качество на игрите, с помощта на 34-инчовия си екран UltraWide QHD Nano IPS със съответствие 21: 9 и периодичност на освежаване 144Hz (с опция за овърклок до 180Hz). Този екран се отличава с NVIDIA G-SYNC® ULTIMATE, най-високото равнище на продуктивност на G-SYNC, публично сертифицирано от NVIDIA, с цел да обезпечи най-хубавото качество на картината с минимално образно раздробяване и по-завладяващо гейминг преживяване.

Моделите 27GP950 и 34GP950G са сертифицирани от VESA DisplayHDR 600, до момента в който 32GP850 мониторът поддържа HDR10 за динамични игри в най-хубавата им светлина. Всеки модел разполага с екран с матово покритие за понижаване на отраженията и атрактивен кръговиден дизайн на задния корпус, който е част от отличителния футуристичен външен тип на LG UltraGear.



2021 LG UltraWide екран
Друг притежател на премията за нововъведения на CES, LG UltraWide мониторът 40WP95C, е многофункционална станция, която разполага с 40-инчов закривен Nano IPS екран с 5K2K UltraWide (5,120 x 2,160) резолюция и съответствие 21: 9. Със своя необикновен екран, този екран може да помогне за повишение на продуктивността на потребителите, като им разрешава да гледат и правят повече дейности на екрана едновременно. Това прави екрана превъзходен избор за основатели и разработчици на цифрово наличие или за всеки, който постоянно извършва доста на брой задания. Зашеметяващото ясно качество на изображението с 98 % (типично) покритие на цветовото пространство DCI-P3 и 135 % от цветовото пространство sRGB обезпечава прецизността, нужна за най-детайлната работа, до момента в който поддръжката за HDR 10 подсигурява безупречна HDR продуктивност. LG UltraWide също дава отговор на потребностите на свързаността на актуалния експерт с голям брой варианти, в това число Thunderbolt TM 4, която по едно и също време обезпечава бърз трансфер на данни и зареждане посредством един кабел. Този екран е ергономично планиран с опция за контролиране с цялостен надолнище, височина и въртене, осигурявайки всевъзможен тип комфорт за потребителя.

2021 LG UltraFine Display OLED Pro
Със своето тъкмо възпроизвеждане на цветовете и изключителното HDR и SDR качество на картината, UltraFine Display OLED Pro на LG (модел 32EP950) е идеалното решение за експерти в креативната промишленост като основатели на образни резултати и продуценти, работещи във кино или анимационни студия. Самозилъчващия OLED екран дава на 31,5-инчовия 4K екран контрастно съответствие 1 000 000: 1, до момента в който самостоятелният надзор на затъмняването на повече от осем милиона пиксела оказва помощ да се отстрани разсейващият резултат на ореола, присъщ за HDR LCD екраните. UltraFine Display OLED Pro обезпечава и превъзходна акуратност на цветовете, покривайки 99 % (типично) както за DCI-P3, по този начин и за цветовото пространство Adobe RGB.

LG UltraFine Display OLED Pro реализира търсенето на цветове от страна на цифровите художници, с помощта на своя 10-битов 4K OLED екран и LG Calibration Studio. Хардуерното решение за калибриране на LG разрешава на потребителите да нанасят директни корекции, с цел да обезпечат най-висока степен на акуратност и поредност на цветовете. А за комфортна връзка с необятен набор от устройства, мониторът разполага с голям брой портове: един USB Type-C с 90W зареждане, два DisplayPort, един HDMI и три USB.
„ От завладяващи игри до професионално равнище на продуктивност и деяние, най-модерните Ultra монитори на LG разполагат с това, което е належащо, с цел да задоволят потребностите на най-взискателните консуматори през днешния ден ", показа Джанг Ик-хван, старши вицепрезидент и началник на IT бизнес звеното на LG Electronics Business Solutions Company. „ Нашата лидерска позиция в сегмента на премиум мониторите е устойчива единствено в случай че продължим да вършим нововъведения с разнородни нови оферти, предопределени както за сегашни, по този начин и за нови клиенти. "

Мониторите LG Ultra за 2021 година ще бъдат изложени на. Следете всички вести за LG, свързани с ревюто CES, с хаштага #LGCES2021 в обществените мрежи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР