С премиерата на новия Range Rover Sport, Land Rover спази

...
С премиерата на новия Range Rover Sport, Land Rover спази
Коментари Харесай

Новият Range Rover Sport с екстремен дебют

С премиерата на новия Range Rover Sport, Land Rover съблюдава обещанието си и традицията да показва новите си коли по неповторим и невъобразим досега метод.

По време на премиерата на новия Range Rover Sport, производителят на първокласни спортни SUV коли показа впечатляващо видео, в което с представител на новия модел се осъществя в действителност неповторимо постижение- сполучливото атакуване на голям преливника на язовир Каранджукар, Исландия, само че не и преди колата да бъде сложена в няколко други рискови обстановки.

За сполучливото осъществяване на плана си, от Land Rover са се доверили на експертът в региона на каскадите и авто играч Джесика Хокинс, известна с присъединяване във филмите от поредицата за Джемс Бонд.



Новият Range Rover Sport следва прецизно традицията на марката да предлага на консуматори върхови артикули, в които по неповторим метод са комбинирани непреходни дизайн и стилистични решения, и допустимо най-модерните софтуерни решения.



Сред акцентите при модела, който през 2024 година ще получи и напълно електрическа версия, са електрифицираната му гама задвижващи елементи с оптималната мощ от до 530 конски сили (V8 Twin Turbo), опция за изминаването на над 100 километра в чист електрически режим (P510e Electric Hybrid и P440e Electric Hybrid), адаптивно въздушно окачване Dynamic Air, пакет Stormer Handling Pack със система за ръководство на четирите колела, Dynamic Response Pro, 13.1-инчов Pivi Pro централен екран и 13.7-инчов интерактивен инструментален панел, интеграция на гласовия помощник Amazon Alexa, безжично синхронизиране на мобилен телефон с Apple CarPlay и Android Auto, безжично зареждане на мобилен телефон (15W), осемстепенна роботизирана предавателна кутия ZF, интелигента система за задвижване на четирите колела, нови Digital LED фарове с адаптивно осветление на пътя, в допълнение осветяване при маневриране с ниски скорости, система за интензивно гасене на външните шумове и други.



По отношение на интериора, новият Range Rover Sport идва със специфични нови предни седалки, които разрешават настройване по 22 точки и идват с затопляне, вентилация и масажна функционалност. Пътниците на задните седалки пък могат да разчитат на нарастване от 31 мм в региона на краката. За непорочност на въздуха пък се грижи система Cabin Air Purification Pro с PM2.5 дестилация и nanoeTM X технология за понижаване на миризмите, бактериите и алергените.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР