С премиерата на изцяло новото си пазарно предложение JOGGER през

...
С премиерата на изцяло новото си пазарно предложение JOGGER през
Коментари Харесай

DACIA JOGGER : Приятни изживявания без ограничения

С премиерата на напълно новото си пазарно предложение JOGGER през септември предходната година, DACIA направи следващата си решителна и новаторска във връзка с пазарното покритие стъпка. С провокационен динамичен дизайн на екстериора, необятен и модулен интериор с опция за обезпечаването на превоз на до 7 индивида, и все по-високо равнище на софтуерната база, този многофункционален модел има сериозният капацитет да се трансформира в случай че не в бестселър на марката, то в несъмнено наличие в челната тройка на портфолиото й.

DACIA JOGGER е следващото доказателство за решимостта на марката в тактиката й за възобновяване на гамата и в предлагането на налични и рационални отговори на пазарни ниши и потребителски стремежи. В случая приказваме за млади фамилии търсещи отличим като визия автомобил, притежаващ съответни параметри, само че без в крайната цена на бъдат калкулирани софтуерни решения, които "потъват в прахуляк " безусловно след тяхното тестване.



Това което отличава DACIA JOGGER от съвсем всеки различен автомобил на пазара сега е неговата многопрофилност и многостранност. С дължина от 4547 мм, моделът предлага една извънредно обещаваща база, която ще бъде предизвикателство и за най-обременените откъм багаж фамилии. Конкретно в числа, моделът, в петместена настройка на интериора, дава обещание товарна съдържимост от 842 литра (до горната част на облегалката) до 1819 литра. В седемместно осъществяване на вътрешността, свободният товарен размер варира от 213 литра, през 712 литра при прегънат трети ред седалки, до внушителните 1819 литра при последна нужда и след сгъването на втори ред седалки и отхвърлен трети ред.

По отношение на оборудването, JOGGER предлага безусловно цялостният набор системи за повишение на комфорта и сигурността на борда с който разполага марката Dacia, в това и безключов достъп до интериора и стартиране/гасене на мотора с бутон, деен спирачен помощник, а клиентите могат да избират сред три осъществявания набордовата мултимедийна и инфокомуникационна система- неповторимата на пазара Media Control с интеграция и ръководство посредством мобилен телефон, Media Display с 8-инчов сензорен екран и Media Nav с безжична интеграция на мобилен телефон посредством Apple CarPlay и Android Auto.

За най-способните измежду своите клиентие, от DACIA са планували и в допълнение поле за изява, осъществено под формата на новаторската модулна система релси за тавана, която марката показа за първи път при новите SANDERO и SANDERO STEPWAY. Тя предлага спомагателна независимост и улеснение при превозването на по-дълги и обемни товари, като за броени секунди трансформира надлъжните релси в комфортна товарна платформа, към която да бъдат прикачени едрогабаритни предмети, спомагателен багажник или система за трансхортиране на спортна екипировка, като каяци, ски, колела, сърфове и други.

Не всичко обаче в структурата на DACIA JOGGER е обвързвано с приложимостта на интериора. Дизайнът също играе основна роля и е сериозен плюс при модела, тъй като с помощта на присъщото оформление на предната част и надлъжната линия, екипът на марката е основал съразмерност и лъчение на един по-типичен за SUV сегмента модел, в сравнение с комби или MPV подобен.

JOGGER се отличава с динамичен екстериорен дизайн, в който са комбинирани детайли както от класическите многофункционални (MPV) коли, по този начин и от продължаващите да набират все по-голяма известност SUV оферти, необятен и софтуерен интериор, и осъвременена двигателна гама, включително нов TCe 110 бензинов мотор и ECO-G 100 двугоривен елемент, който дава опция за изминаването на над 1000 километра без нужда от дозареждане.

През 2023 година, JOGGER ще се предлага и с хибридна задвижваща система, което ще го трансформира в най-достъпното седемместно предложение на пазара. Тук системата ще бъде изпълнена с 1.6-литров бензинов мотор, два електрически мотора и многорежимна скоростна кутия без съединител, като обещанието на марката е за опция 80% от времето, прекарано по градските улици, да бъде в напълно електрически режим. Това би довело до 40% спестовност на гориво спрямо автомобил с бензинов мотор.

Всичките дизайн и софтуерни решения, цялостната употреба и общо лъчение на JOGGER биха били безусловно непотребни, в случай че екипът на Dacia не ги беше комбинирал с съответно на тях пътно държание. Тук от марката са заложили на постоянна стъпка, както на пътя, по този начин и при рационални излизания отвън него, предвидимо и вдъхващо доверие и сигурност държание в завой. Сериозен фактор за приятното чувство на колата на пътя е комбинацията окачване и гуми/джанти, която предлага чудесно "гасене " на типичните за родните пътища неравности и кратери.

Dacia JOGGER е автомобил, който носи в себе си духа на самостоятелното и е безспорен образец за това, че не би трябвало да се влага в скъпи играчки, а в приятни и пълноценни преживявания.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР