С премиерата на Bacalar, Bentley демонстрира не само един изключително провокативен

...
С премиерата на Bacalar, Bentley демонстрира не
само един изключително провокативен
Коментари Харесай

Bentley Bacalar : Специална серия от само 12 автомобила

С премиерата на Bacalar, Bentley показва не само един извънредно провокативен и различен от признатото за стандарт за марката през последните няколко години, но и рестартира активността на подразделението си за специални разработки Bentley Mulliner- към този момент с три (Classic, Collections и Coachbuilt) характерни насочености, за което анонсира, че е най-старото по рода си в целия свят.

Bentley Bacalar се отличава от който и да било друг настоящ автомобил на легендарната марка освен по дизайна на екстериора и интериора си, само че и по обстоятелството, че е едва втората двуместна кола на компанията.

Bacalar сигурно е най-ексклузивното и уникално създадено пазарно предложение на Bentley, а допълнителен "слой " уникалност прибавя и това, че автоомбилът ще бъде създаден в лимитирана серия от единствено 12 автомобила. Всички към този момент разпределени, несъмнено.

От Bentley разясняват, че в производството на Bacalar са комбинирани неповторими ръчни похвати и високотехнологични решения, екологични материали и нестандартни идеи, включително и багра от пепел на оризови обвивки.

Двигателят на Bentley Bacalar е шестлитров, W-образен, 12-цилиндров с максимална мощност от 659 конски сили, предавателната му кутия е осемстепенна роботизирана, а окачването е адаптивно въздушно.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР