С предстоящия есенен сезон ще създадем по-добра координация, комуникация и

...
С предстоящия есенен сезон ще създадем по-добра координация, комуникация и
Коментари Харесай

След 4 часа преговори: Всички остават в коалицията, нови министри – след седмица

С идния есенен сезон ще създадем по-добра съгласуваност, връзка и взаимно почитание измежду всички в обединението. Това разгласи заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов по време на брифинг след траяло 4 часа съвещание на съдружния съвет на ГЕРБ и „ Обединени патриоти ".

„ Който и да е от сътрудниците от парламентарното болшинство се обърне с някакви обиди, не считам, че медиите са тези, посредством които би трябвало да водим този разговор. Днес имаше разсъдък, имаше извод, че фактически тази връзка, която през последните няколко месеца се води посредством медиите не е най-хубавото и не дава тази убеденост ", съобщи още Цветанов. Според него стабилността през днешния ден е най-важното, с цел да има триумф едно ръководство. „ Ние нямаме разнообразни тълкувания по отношение на осъществяването на 4-годишната си управническа стратегия ", сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Темата за оставките на тримата министри ще бъде съгласувана на съдружен съвет в понеделник, разгласи Цветан Цветанов. „ Темата за оставките ще дискутираме в понеделник и там ще беседваме персонално за всяка една ", сподели Цветанов. „ Към сегашния миг няма стартирана процедура по точка 6, където е записано да се търси координиране. То ще бъде направено в понеделник ", добави още Цветанов. „ Имаме министри в оставка, само че нямаме стартирана процедура, която да е вкарана в министерския съвет за смяна на състава му ", посочи още той.

Надяваме се да си вземем поука и да създадем по този начин, че да не се разрешава разтурването на ръководството, което ще докара до вреди, съобщи от своя страна водачът на " Атака " и ръководител на ПГ на „ Обединени патриоти " Волен Сидеров. „ Цената, че продължаваме като коалиция, ще я платим отново ние ", сподели той и съобщи, че сътрудниците избират да продължат мандата. „ Най-важното беше дали да продължим ръководството или да се разпръснем и да отидем към избори, което значи да се хвърли страната в безпорядък и в неопределеност. Тежко е това, което през днешния ден взимаме като решение, не е елементарно, тъй като би трябвало да преодолеем свои вътрешни качества и особености. Аз не желая да влизам в детайлности, вие бяхте очевидци на разменени реплики и нападки. Кое е по-важното да останем ръководството, с цел да не бъде страната в безпорядък или да се разтурим и да не знаем какво следва? Ние взехме решение, че второто е по-вредно за страната ни, за народа ни и цената, която в този момент ще платим за това решение ще я платим отново ние ", сподели той.

Може патриотите да имаме остарели разправии, само че не сме простаците, които ще върнат Движение за права и свободи във властта, безапелационен бе вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. „ Ние сме доста прочувствени, само че вие какво желаете – тройната коалиция, в която един ви приказва за чипа, различен ви приказва за някаква заедност, трети за някаква джендърска просвета. По-добре е, когато ние даже обществено слагаме проблемите ", сподели Каракачанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР