С представянето на третото поколение смартфони със сгъваеми екрани Samsung

...
С представянето на третото поколение смартфони със сгъваеми екрани Samsung
Коментари Харесай

5 задължителни за ежедневието приложения за Samsung Galaxy Z Fold3

С представянето на третото потомство смарт телефони със сгъваеми екрани Samsung отвори нова страница в развиването на тази Flex технология. Новите Galaxy Z Flip3 и Galaxy Z Fold3 са още по-мощни и усъвършенствани. Когато става дума за Galaxy Z Fold3 5G, можем да обобщим, че той има способността да се оправя с голям брой задания, а огромният му сгъваем екран обезпечава задоволително повърхност за комфортна работа и развлечение на всички места.

За да може един смарт телефон да е оптимално потребен на своя притежател, приложенията би трябвало да действат по най-оптималния метод на софтуерно равнище. Samsung и Гугъл имат разширено партньорство, което включва в допълнение усъвършенстване на някои от най-популярните приложения на интернет колоса, тъй че да се възползват от характерните характерности на Galaxy Z Fold3. Ето и пет приложения, които са наложителни за всеки собственик на Galaxy Z Fold3 и ще създадат неговото всекидневие много по-приятно.

YouTubе

 Samsung Samsung

Galaxy Z Fold3 разполага с огромен, 7.6-инчов Dynamic AMOLED 2x Инфинити Flex екран, на който гледането на видеа е същинско наслаждение. Екранът е без разрез за камерата или датчиците, което отстранява това като разсейващ фактор. Камерата е скрита под самия екран и по този начин площта му не е прекратена от отвори. AMOLED панелът обезпечава богати цветове на изображенията и красива картина. А това е идеално за YouTube, което е едно от най-използваните приложения на Гугъл в всекидневието ни. Видеоплатформата разполага с голям брой клипове на всевъзможни тематики и е желана онлайн дестинация за стрийминг и развлечение.

YouTube е доста добре усъвършенстван за Galaxy Z Fold3, тъй че потребителите да могат да се възползват оптимално от по-големия екран. Интерфейсът е малко по-различен, с цел да демонстрира повече миниатюри на клипове и да е по-удобен за разглеждане и избиране на наличие.

Освен това Samsung дава до 4 месеца безграничен, безвъзмезден достъп до услугата YouTube Premium с покупката на Galaxy Z Fold3 5G и Galaxy Z Flip3. Чрез него потребителите могат да гледат видео без реклами, да изтеглят клипове за офлайн гледане, като получават и цялостен достъп до Premium версията на идващото приложение в листата:

YouTube Music

 Samsung Samsung

Това е наложително приложение за феновете на музиката. Чрез него те получават достъп до голям азбучник реализатори и техните песни и албуми. Освен това има и опция за гледане на клипове, концерти и музикални осъществявания онлайн. YouTube Music отразява известни интернационалните събития, като има и логаритми за разкриване и препоръчване на песни и реализатори, които може да се харесат на потребителя.

Когато е задействан и Premium абонамент, YouTube Music предлага още функционалности. Сред тях е слушане на музика без реклами, изтеглянето ѝ за офлайн прослушване и опция за слушане при изключен екран, без това да прекъсва потока. Качеството на звука също е доста положително, изключително в композиция с Dolby Atmos функционалността и стерео представителите на Galaxy Z Fold3.

Гугъл Chrome

 a Samsung

Интернет браузърът е нашият прозорец към онлайн света. Чрез него можем да работим в Интернет, да споделяме с другари, да пазарим, да намираме значима информация, да сме в крайник с новините. Един от най-популярните браузъри в международен мащаб е Гугъл Chrome.

Големият екран на Galaxy Z Fold3 и тук оказва позитивно въздействие. Чрез него може по-лесно да се четат огромни публикации, да се преглеждат фотоси и да се вижда повече от интернет страниците едновременно. Сърфирането с няколко таба и прозореца също е доста по-лесно и комфортно, което ще усили продуктивността, до момента в който човек е в придвижване. Galaxy Z Fold3 може автоматизирано да трансферира наличието от главния към външния екран и назад, според от обстановката и желанията на потребителя.

Гугъл Pay

 a Samsung

Galaxy Z Fold3 разполага с нужния хардуер, с цел да прави безконтактни заплащания. А от скоро в България е налична и услугата Гугъл Pay. Чрез нея потребителят може да цифровизира своите банкови и членски карти и да ги употребява през телефона – както да заплащат за онлайн поръчки, по този начин и при покупки в обичайни магазини през ПОС терминал.

Galaxy Z Fold3 обезпечава в допълнение равнище на отбрана на данните посредством платформата Samsung Knox. Това е комплект от хардуерна и софтуерна отбрана, която защищава всички данни в телефона и лимитира достъпа до тях.

Гугъл Duo

 a Samsung

Работата от разстояние към този момент е част от всекидневието на мнозина. А с Galaxy Z Fold3 хоум офисът може да е в действителност на всички места. Приложението за видео чат Гугъл Duo също е усъвършенствано и е в листата модифицирани приложения за Galaxy Z Fold3, като може да изобразява повече хора и разрешава делене на екрана на две, за по-лесно ръководство на функционалностите на приложението.

Galaxy Z Fold3 разрешава на потребителя да раздели екрана на телефона на три зони и да употребява три разнообразни приложения по едно и също време. Така той елементарно може да разположи Гугъл Duo в една част на екрана, а в другите две да преглежда документи или да употребява приложения за взаимна работа.

Galaxy Z Fold3 е подготвен за всекидневието и със своята мощна тройна камера и по-здрав корпус, който е с IPX8 сертификация за водоустойчивост. Смартфонът е подобаващ за всевъзможни приложения и игри, а посредством партньорството с Гугъл предлага още по-висока работливост на притежателя си.

 Samsung Samsung

Сега е и още по-лесно човек да се снабди с Galaxy Z Fold3. До 28.11.2021 година Samsung има за отстъпки от цените на определени устрцойства Galaxy в партньорската комерсиална мрежа, в това число онлайн. Част от промоцията е и серията Galaxy Watch4 с опция за пазаруване на половин цена дружно с определения телефон.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР