С познати муцуни стартира първият епизод на Hell’s Kitchen в

...
С познати муцуни стартира първият епизод на Hell’s Kitchen в
Коментари Харесай

Стари муцуни в Hell’s Kitchen

С познати муцуни започва първият епизод на Hell’s Kitchen в България. Във вчерашното предаване феновете с удивление видяха участника от „ Кошмари в кухнята” Тодор Алистаров от Разлог. Той е измежду 18-те майстор-готвачи, определени за присъединяване в световноизвестното риалити съревнование за професионални готвачи. Екскурзия в Париж е подаръкът, който разложкият майстор-готвач ще направи на фамилията си, в случай че завоюва огромната премия, заяви вестник „ Струма”. Това ще бъде знак на благодарност към тях за безусловната им поддръжка.



А тя в действителност е такава. Ръка за ръка Тодор и жена му Мариета Алистарови съумяват да разработят и утвърдят заведението си като едно от най-хубавите в Разлог, оказва помощ им като по-малък и синът им Иван. В нашия отрасъл става все по-трудно, а клиентите – доста по-претенциозни. Колкото по-известен си, толкоз повече те изпитват. Откакто участвахме в предаването на началник Манчев „ Кошмари в кухнята “, доста хора идват с концепцията да те изпитат и си споделят: „ Хайде в този момент да те забележим какъв брой си добър “. Естествено, от време на време има и недоволни, които и за най-дребното нещо могат да създадат забележка.


Иначе след предаването „ Бохчата “ (пълнен хляб) се трансформира в желано ядене. Ястията с месо и обичайните локални ястия също са измежду желаните “, описа Мариета Алистарова пред „ Струма”.
Телеманите пък скочиха на другата остаряла зурла – началник Виктор Ангелов. Въпреки клетвите, че той няма да имитира титулярния водещ на предаването Гордън Рамзи, почитателите са безапелационни, че той го копира едно към едно. Събраните пръсти, подскоците и овикването за запазена марка за чужденеца. „ Кой сподели, че няма нищо общо с оригинала?! Предаването напряко си е едно към едно дори и Chef Ангелов, само че ще е хубаво да бъде малко повече себе си, това отскачане и ръкомахане присъщо за Рамзи не му отива. А участниците са цялостно отчаяние за мен”, написа Йорданка Димитрова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР