С поведението си министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов

...
С поведението си министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов
Коментари Харесай

Директорът на ДКК: Министър Стоянов оказва политически натиск

С държанието си министърът на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов стопира процесите, оказва политически напън, дестабилизира сдруженията и компанията. Това не е в интерес нито на ДКК, нито на страната, съобщи на брифинг шефът на " Държавната консолидационна компания” Смиляна Нитова-Кръстева, съобщи

" При встъпването си като длъжностен министър той заявява, че в своята работа ще подкрепя бизнеса, ще построява мостове и ще надгражда. Но дейностите му са в друга посока”, добави тя.

Кръстева даде съответен образец от 8 август от " Кинтекс”. " В 17:30 ч. идват двама чиновници на Министерството на стопанската система с писмо от министъра, с цел да се снабдят с документи, фактури, контракти и други документи за интервала от 01.08 досега на визитата им. Това става в края на работния ден, без да е известено управлението на " Кинтекс” и аз като принципал, сподели тя.

Поисканите документи били показани. Действията обаче пораждали въпроса за какво се е случило по този начин незабавно, бързо и по този метод. " Това на какво ви наподобява? На доставяне с документи от дъщерно сдружение или на дейности по Наказателно-процесуален кодекс за изземване на избрани материали”, зададе въпроси шефът на ДКК.

С тези дейности Нитова-Кръстева счита, че министър Стоянов дестабилизира сдружението, основава погрешни показа у неговите интернационалните контрагенти и усещане в обществото, че става нещо неправилно.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР