С посланието, че Различното твори чудеса фондация Старт отправя покана

...
С посланието, че Различното твори чудеса фондация Старт отправя покана
Коментари Харесай

Незрящи изпълнители с благотворителен концерт на Лазаровден

С посланието, че " Различното твори чудеса " фондация " Старт " насочва покана към всички за утрешния Лазаровден. Незрящите артисти на фондацията провеждат своя благотворителен концерт, а Българската национална телевизия е сътрудник на самодейността.


Бена идва за последната си подготовка преди концерта. От години е измежду изпълнителите на фондация " Старт ", само че в сюжета този път е с нова фамилия.

Бена Къркова: Сега към този момент съм студентка, втори курс... омъжена съм!

Бена Къркова: Има доста хора, които не имат вяра, че човек със зрителен проблем или с някакъв различен проблем е надарен и може да покаже доста положително от себе си, просто би трябвало да му се даде опция.

Стефка Джонева, шеф на фондация " Старт ": Този концерт ние го вършим към този момент 11-та година и считам, че има доста огромен смисъл, тъй като на сцената те се усещат идеално, имат самочувствие към този момент децата, за мен това е значимо.
Виктория пее: Вики Дамянова също ще взе участие в концерта. На прослушване ѝ споделили, че няма да я вземат колкото и хубаво да пее, а тя споделя, че няма да й вземат публиката.

- А по какъв начин си представяш публиката?

- Виктория Дамянова: Публиката е усмихната постоянно!

Българска национална телевизия: А ти по кое време се усмихваш?

Виктория Дамянова: Винаги!

Мястото за усмивки е бул. " Янко Сакъзов " 30, а концертът стартира на следващия ден от два часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР