С победно 2:1 Марек(Дупница) спря добрата серия на Вихрен(Сандански) тази

...
С победно 2:1 Марек(Дупница) спря добрата серия на Вихрен(Сандански) тази
Коментари Харесай

Марек отказа Вихрен от второто място

С победно 2:1 Марек(Дупница) спря положителната серия на Вихрен(Сандански) тази пролет и откакто нанесе му първо проваляне за полусезона съвсем го отхвърли от мераците за второ място в класирането.

Дупничани пък записаха трети триумф от четири мача през втория полусезон.

Силният вятър на стадион " Бончук " затрудни и двата отбора, които по-често се опитваха да разиграват топката по тревата.

В 30-минута дупничани реализираха добра контраофанзива, само че след пас на Кръстовчев, Джордж Николов не съумя да насочи топката в мрежата на Кунчев. При последвалият ъглов удар централният защитник на дупничани Ники Николов бе най-добре пласиран и откри резултата.

През второто полувреме гостите от Сандански започнаха по-активно и офанзивите към Гоцев бяха по-чести и нападателни. Домакините разчитаха на контраигра и при една бърза офанзива в 72-та минута добре бе изведен Робертин Атанасов, който технично трансферира стража на Вихрен Стефано Кунчев и удвои преднината на Марек.

Вихрен потегли да нападна още по-масирано и в 84-та минута резервата Русков върна едно попадение. Гостите не се отхвърлиха да търсят изравняването, само че тима на Марек съумя да резервира преднината си и за запише нов триумф.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР