С пищно и шикозно празненство единственият внук на Емил Димитров

...
С пищно и шикозно празненство единственият внук на Емил Димитров
Коментари Харесай

Вижте внука на Емил Димитров като абитуриент

С охолно и шикозно тържество единственият внук на Емил Димитров - Мартин , отпразнува бала си. Младежът събра родата по случай завършването на гимназията. Купонът бе през уикенда в изтънчен столичен ресторант. Мартин се бе барнал в скъпарски костюм.

Родителите му Емил Димитров-младши и майка му Жаки не съумяха да скрият насладата си от сполучливото довеждане докрай на единствения си правоприемник. Плътно до звездния зрелостник бе неговата половинка - прелестна русокоска. Дамата на сърцето на внука на Емил Димитров е с няколко години по-голяма от него. Тя към този момент е студентка. И учи във Англия.

Сред гостите на изящното празненство бе и Евгени Минчев . Лордът е доста непосредствен със фамилията на починалия ни музикант. След купища фотоси, поздравления за завършването и разкази за това какъв е бил като дребен, Мартин отпраши към купона със своите съученици. Той бе закаран до мястото с мощен „ Форд Мустанг “.

Внукът на огромния Емил Димитров приключва Италианския колеж в Горна баня. За страдание на цялата рода той няма да тръгне по стъпките на дядо си, въпреки че е извънредно надарен. Мартин е доста разпален по маркетинга и най-вероятно ще избере тази компетентност за своето професионално развиване, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР