С пенси и танци ресторантьори излязоха на национален протест заради

...
С пенси и танци ресторантьори излязоха на национален протест заради
Коментари Харесай

Ресторантьорите на протест с песни и танци

С пенси и танци ресторантьори излязоха на народен митинг поради решението на здравния министър заведенията да отворят на 1 март, а не както желае част от бизнеса - още при започване на идващия месец.

Протестът е под надпис „ Марш към свободата “. В „ Триъгълника на властта ” са се събрали хора от разнообразни краища на страната, с цел да изискат заведенията да бъдат отворени от 1 февруари.

" Намираме се в обстановка на невиждана международна рецесия, най-силното оръжие е истината. Когато организирахме срещите с двете асоциации преди седмица, тогава същата асоциация, която срещнах през вчерашния ден, съобщи, че властта се среща с комфортни за нея организации. Освен тях поканих и Асоциацията на заведенията в България. Помолих и господин Алибегов да се срещнем. Чакахме да дойдат, само че не пристигнаха. Изпратихме имейл, с което още веднъж казахме, че сме отворени за този диалог. Няма да се уморя да се боря за живота и здравето на всеки един жител ", разкри по-рано здравният министър проф. Костадин Ангелов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР